ovogodišnji sretnici zodijaka

Zvijezde im se smiješe: Evo koji će znakovi imati najviše sreće u ovoj godini

18.01.2020 u 16:01

Bionic
Reading

Spori planeti Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton neće se puno seliti do kraja godine, što znači da će njihov utjecaj na znakove zodijaka biti dugotrajan i postojan. Najviše će koristi iz planetarnog rasporeda izvući zemljani znakovi, kojima posvećujemo ovaj prilog

Djevica

Ova će godina biti plodonosna za vas na svim područjima. Jupiter i Saturn povoljni su vam do početka prosinca, a Uran i Pluton doslovno cijele godine. Sve to znači da ćete uspjeti ostvariti dugoročne planove koji su proteklih godina zapinjali zbog koječega. Novac i povlastice teći će u vašem smjeru. Ako ste riješili sva temeljna životna pitanja, smjet ćete malo uživati u luksuzu. Kažemo 'malo', jer pravim Djevicama uvijek je prije svega sigurnost na umu.

  • +4
Zendaya je Djevica rođena 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: © OConnor / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Jarac

Čudo: Jarci će se do kraja godine često smješkati. Srećonosac Jupiter u vašem je znaku do početka prosinca, a podržavaju vas i Uran u Biku i Neptun u Ribama. Ako ne budete pasivni, ova će vam godina biti jedna od najboljih u zadnjem desetljeću. Naglašavamo potrebu da djelujete, da posegnete za onim što želite, čak i povlačite druge za rukav. Budete li tako postupili, aktivirat ćete Jupiterov pozitivan potencijal. Ako biste sjedili skrštenih ruku, propustit ćete napraviti velike korake naprijed. Nemojte se zadovoljavati malim.

  • +15
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / Mega Agency / Profimedia

Bik

Budući da se Uran kreće prvom dekadom Bika, rođeni u zadnjih desetak dana travnja bit će povremeno izloženi naglim i neočekivanim promjenama, no one će uglavnom ići njima u prilog. Jupiter, Saturn i Pluton u prijateljskom Jarcu pobrinut će se za to da budete na miru veći dio godine, a da u slučaju previranja izađete kao pobjednik. Najsvjetlija područja vašeg života bit će obrazovanje, putovanja i odnosi s inozemstvom. Izgledni su diploma, poznanstvo s privlačnim strancem i prilika za zaposlenjem daleko od sadašnjeg prebivališta ili u službi inozemnog poslodavca.

  • +3
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: SAUL LOEB / AFP / Profimedia

Evo tko će imati najviše sreće do kraja godine!

1.-2. Djevica, Jarac

3. Bik

4. Ribe

5. Škorpion

6.-7. Lav, Vodenjak

8.-9. Strijelac, Blizanci

10.-12. Ovan, Vaga, Rak