street style

Blake Lively u 'ružnim' sandalama i traper hlačicama ruši modna pravila

08.09.2023 u 13:29

  • +6

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Blake Lively i Ryan Reynolds prošetali su se ulicama u New Yorka, a mnogima su dvije stvari upale u oči: Blakein stajling kojim je istaknula noge te činjenica da u njezinom braku s zgodnim Ryanom cvjetaju ruže

Brojni prolaznici su se okrenuli kada je 36-godišnja Blake Lively držeći se za ruku sa suprugom, 46-godišnjim Kanađaninom Ryanom Reynoldsom krenula u jutarnju šetnju ulicama New Yorka. Blake je bila pravi mamac za poglede u kratkim traper hlačicama koje su u prvi plan stavile njezine vitke noge.

Naime, traper kratke hlačice su vječne, ako pitate Blake Livley. A obzirom da je ona jedna od modnih ikona vrijedi joj vjerovati. Osim toga, kratke trapke spasonosni su izbor za vrijeme vrućih dana u gradu.

Casual hlačice spojila je malo predimenzioniranom bijelom košuljom kratkih rukava s uzorkom te popularnim 'ružnim' sandalama na remenčiće. Nije tajna da Blake, inače majka četiri djevojčice, ima afiniteta prema luksuznim modnim komadima, a ovaj stajling upotpunila je tamnocrvenom prošivenom Chanel torbom.

Izlazak slavnog para dolazi samo nekoliko tjedana nakon što je Ryan na društvenim mrežama poželio svojoj supruzi Blake, s kojom je s kojom je skoro 11 godina u braku, poželio sretan 36. rođendan. Iako su čestitka, kao i niz objavljenih fotografija, bili vrlo dirljivi, mnogima je zapelo za oko kako se Ryan ovaj put nije našalio niti napisao nešto duhovito, što je za njega tako karakteristično. Obzirom da su Blake i Ryan poznati da se na društvenim mrežama često šale i zadirkuju mnogi u posumnjali da su zapeli u krizu, no njihova nedavna javna pojavljivanja i držanja za ruke to jako opovrgavaju.

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia