blake lively

Ryan Reynolds prekršio tradiciju i uputio posebnu rođendansku čestitku supruzi

26.08.2023 u 11:26

Ryan Reynolds i Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Bionic
Reading

Ryan Reynolds ni ove godine nije preskočio čestitati supruzi Blake Lively rođendan, no ovaj put odlučio se za nešto drugačiju čestitku nego prijašnjih godina

Ovaj holivudski par poznat je po svojoj navici ismijavanja jedno drugoga na društvenim mrežama, osobito u posebnim prilikama, no ove godine Ryan Reynolds odlučio se za lijepu rođendansku čestitku punu ljubavi. Za 36. rođendan glumice Blake Lively, glumac je otkrio koliko je sretan što je upravo ona njegova suputnica kroz život.

'Jedina stvar koja je neopozivo moja na svijetu je ljubav, uvažavanje i strahopoštovanje koje osjećam prema ovoj osobi. Svjedočiti njezinom životu nešto je što ne bih mogao uzeti zdravo za gotovo da sam pokušao. I vjerujte mi, trudim se', napisao je poznati glumac u dirljivoj čestitci objavivši nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

Većina fotografija posve je neobrađena, a glumac je pokazao da njegova Blake Lively nije uvijek dotjerana i ušminkana poput filmskih diva, već da zrači prirodnom ljepotom i zaraznom energijom koja ju čini itekako posebnom.

Prethodnih godina glumci su koristili rođendane za smiješne objave, a na njezin rođendan 2017. godine glumac je u objavi napisao jednostavnu čestitku i objavio fotografiju s koje je gotovo u cijelosti izrezao slavljenicu Blake Lively, ostavljajući samo njegovo lice da zauzima najveći dio kadra.

Reynolds i Lively upoznali su se na snimanju filma 'Green Lantern' 2010, a njihova je romansa zaiskrila tek godinu dana kasnije. Trebalo im je samo godinu dana da shvate da je njihova veza prava stvar pa su se tajno vjenčali u Južnoj Karolini. Većina detalja o njihovom vjenčanju držana je u tajnosti, osim što je poznato da su za lokaciju odabrali Boone Hall u Mount Pleasantu.