VRATILA SE NA POSAO

Iznenadila bojom kose: Blake Lively nakon poroda pokazala da je u top formi

16.05.2023 u 10:05

  • +4

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Blake Lively, lijepa glumica koja se proslavila kao Serena u hit seriji za tinejdžere 'Tračerica', postala je mama četvrti put prije nekoliko mjeseci, no već se vratila poslovnim obavezama

Dugokosa glumica, poznata po svojem genijalnom modnom stilu, privlačila je poglede na setu novog filma koji snima u New Yorku.

Blake je izgledala zapanjujuće u svijetlosmeđoj haljini s naramenicama, a sparila ju je s neobičnim čarapama s uzorkom i chunky loafericama.

Casual look nadopunila je ružičastom jaknom sportskog stila na kopčanje i oversized T-shirtom Carthartt.

35-godišnja glumica pokazala je da je u top formi, a mnoge je iznenadio i njezin novi imidž - svoje je blond uvojke zamijenila efektnom crvenkastosmeđom nijansom.

Zvijezda filma 'Age Of Adaline', koja je rodila u veljači, i glumac Justin Baldoni (39) snimili su scene za 'It Ends With Us', filmsku adaptaciju ljubavnog bestselera Colleen Hoover iz 2016., što je i njezina prva filmska uloga u tri godine.

Četvrto dijete, kojem još nisu otkrili ni ime ni spol, rođeno je u veljači te se pridružilo starijim sestrama: osmogodišnjoj James, Inez (6) i Betty (3).

Zbog obiteljskih obaveza i prinove u obitelji Blake i njezin suprug, glumac Ryan Reynolds, ove godine preskočili su i Met Galu, modno događanje na kojem su bili uvijek redoviti uzvanici.

Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: DIMITRIOS KAMBOURIS / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA