NEOČEKIVANO

Blago njoj! Iznenadit će vas želja Monike Mamić

22.05.2014 u 11:15

Bionic
Reading

Zgodna mama i voditeljica 'Extra Magazina' Monika Mamić odlično balansira između posla i obitelji, a nađe i vremena za povremene izlaske i kave s prijateljicama

Na proslavi 14 godina optike Bilić Vision tako se pojavila u društvu Ane Šikić, djevojke Zorana Mamića, a obje su dame izgledale savršeno.

Monika nam je otkrila kako je unatoč angažmanu na televiziji uspjela uskladiti obiteljske i poslovne obveze te da je jako sretna zbog povratka u struku.


'Nisam svakodnevno angažirana pa mi je puno jednostavnije. A i imam punu logistiku', rekla je Monika i dodala da je sretna što se vratila u struku i da joj je lijepo.

Na račun izgleda Monika je uvijek pobirala samo pohvale, no i ona, kao i većina žena, ima dane kada si je super, ali i kada nije zadovoljna.

'Mi žene smo takve da nam je jedan dan sve super, drugi dan nam nešto ne valja, treći dan ništa ne valja, ali kad sve zbrojim i oduzmem, ok sam si', rekla je Monika, ipak priznavši da joj se prva dva, tri dana uvijek problem skinuti na plaži. No kada se već svi skinu i razgolite, badići joj nisu nikakav problem.

No, za razliku od većine žena, koje prije ljeta pojačavaju intenzitet vježbanja i manje jedu, Monika ima nešto drugačije želje.

'Iskreno, čak bih htjela imati kilogram, dva više', priznala je voditeljica.