MARIANA PEÑAVLA:

Bilo mi je lijepo glumiti s Angelinom i Banderasom

12.02.2011 u 08:17

Bionic
Reading

U sklopu internetske aukcije i donatorske akcije Rentaj anđela, u petak su se u zagrebačkom klubu Baredo okupili Filip Dizdar, Ivana Brkljačić, Mariana Peñalva, Lujo Kunčević, Petra Dugandžić, Iva Šulentić, Goran Bogdan i Enis Bešlagić, kao i njihovi obožavatelji

U petak je u zagrebačkom klubu Baredo organizirana večera nazvana Rentaj anđela. Obožavatelji su mogli online licitirati za zvijezdu koju odaberu, a potom se i u neformalnom okruženju družiti s njima.

Na večeri se mladi pjevač Filip Dizdar družio s dvije obožavateljice, koje su bile oduševljenje njime, a on je njima otkrio razne stvari iz privatnog života. 'Imam još četiri dana da pronađem djevojku s kojom ću provesti Valentinovo, no zasad sam sam', rekao je Filip za 24sata.

Ondje je bila i Mariana Peñalva, meksička glumica koje je u filmu 'Prvi grijeh' glumila dvojnicu Angeline Jolie, a pojavila se i u filmu 'Djevojka s bisernom naušnicom', u kojem je glavnu ulogu imala Scarlett Johansson.

'Bilo mi je lijepo surađivati s njima. S Antonijom sam se odmah sprijateljila i uvijek me nasmijavao. Angelina je u to vrijeme bila u svom filmu, ali je bila profesionalna. Ipak, bila mi je čast što sam je mijenjala u nekim scenama', rekla je Mariana. U Hrvatsku je došla prije četiri mjeseca te namjerava glumiti i možda osnovati vlastitu produkciju.