TJEDNI HOROSKOP

Bikovi i Rakovi bit će svadljivi, Ovnovi i Lavovi tražit će strast i uzbuđenje, pred Vodenjacima je početak vrućeg flerta, a Ribama se smiješi nova poslovna ponuda

28.06.2021 u 06:33

Bionic
Reading

Ovnovi će u novim vezama tražiti strast i uzbuđenje. Odnosi s bližnjima kod Bikova bit će na rubu svađe, a najčešće će se prepirati oko novca, imovine i raspodjele zaduženja. Pred Rakovima je također turbulentno razdoblje u kojem će se mnogi parovi prepirati oko novca. Pred Lavovima su uzbuđenja na ljubavnom planu, a Vage će slobodne trenutke najradije provoditi s prijateljima. Partner i bližnji neće tolerirati Jarčeve česte promjene raspoloženja. Pred Vodenjacima samcima je početak vrućeg flerta, no na poslu će im nedostajati takta i strpljenja. Nova poslovna ponuda očekuje nezaposlene Ribe, kao i one koji su u potrazi za boljim poslom

Ovnovi će zračiti toplinom i pozitivnom energijom, zbog čega će se svi osjećati ugodno u njihovom društvu. Pred samcima je susret koji će obećavati. U novim će vezama tražiti strast i uzbuđenje, a planeti nagoviještaju da će to i dobiti. Zauzeti Ovnovi razbit će monotoniju u vezi. Doći će do porasta obaveza na poslovnom planu. Ovo će biti idealna prilika da dokažu šefu da se dobro snalaze u stresnim okolnostima.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Brigitte Macron je Ovan, rođena je 13. travnja 1953. Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Odnosi s bližnjima kod Bikova bit će na rubu svađe, a najčešće će se prepirati oko novca, imovine i raspodjele zaduženja. Samci bi mogli zavoljeti nekoga koga njihovi bližnji ne odobravaju. Iskazat će se kao sposoban radnik koji se dobro snalazi u kriznim situacijama. Posebno uspješni bit će u zadacima koji zahtijevaju odvažnost i brze reakcije.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Amal Clooney rođena je 3. veljače 1978. u znaku Vodenjaka, a George Clooney 6. svibnja 1961. u znaku Bika Izvor: Profimedia / Autor: Spada / LaPresse / Profimedia

Blizance očekuje uzbudljiv tjedan ispunjen socijalnim kontaktima i izlascima u kafiće. Potpuno neočekivano upoznat će nekoga tko će ih zaintrigirati. Svidjet će im se njegov način razmišljanja i smisao za humor pa neće dozvoliti da taj susret ostane slučajnost. Na poslovnim sastancima i pregovorima pokazat će se u najboljem svjetlu, a neki bi mogli pronaći sezonsko zaposlenje.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jill Biden rođena je u znaku Blizanaca, 3.lipnja 1951. Izvor: Profimedia / Autor: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP / Profimedia

Pred Rakovima je turbulentno razdoblje, mnogi će se parovi prepirati oko novca. Partner će im zamjerati rastrošnost, a stanje na računu ići će u prilog njegovim kritikama. Otvaraju im se nove mogućnosti zarade. Bilo bi dobro prihvatiti dodatne zadatke jer će zarađeni novac dobro doći da se poplaćaju dugovi, a nešto možda i ostane i za štednju.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pred Lavovima su uzbuđenja na ljubavnom planu. Zračit će putenošću i karizmom koja će obarati s nogu. Samci će steći nove obožavatelje, a s jednim od njih upustit će se u strastvenu vezu. Lavovi koji već imaju nekog posebnog u svom životu mogu očekivati eksploziju strasti u vezi. Na poslovnom planu sve im je privlačnija postaje pomisao na osamostaljenje. Siti tuđih naredbi i pravila, maštat će o poslu na kojem će biti sam svoj šef.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Djevice samci će biti skloni ulasku u zamršene odnose. Svidjet će im se atraktivna, ali zauzeta osoba. No treba razmisliti isplati li im se zbog trenutka strasti ulaziti u vezu koja dugoročno ne može donijeti sreću. Vezane Djevice često će se povlačiti u osamu pa će dragi osjećati da ne može do njih doprijeti. Ambiciozne projekte zasad bi bilo dobro stavite na čekanje jer će nedostajati volje i energije da im se posvete u onoj mjeri u kojoj je potrebno.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +25
Princ Harry je Djevica, rođen je 15. rujna 1984., a Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vage će slobodne trenutke najradije provoditi s prijateljima. Izlasci i provodi mogli bi ih udaljiti od članova obitelji, kojima se to neće svidjeti. Samci bi se mogli zbližiti s dugogodišnjim znancem. Postizat će dobre poslovne rezultate bez mnogo truda. Uvažavanje tuđeg mišljenja i savjeta bit će njihova velika prednost, a u prilog će im ići i potpora suradnika i nadređenih. Pogodno je vrijeme za postavljanje novih ciljeva, kao i za zaokrete u karijeri.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni će biti osrednje zadovoljni ljubavnom situacijom. Ako su u vezi, partneru će zamjerati da ih zanemaruje i da mu je sve drugo važnije. Usamljene će privući netko tko bi na njih mogao negativno utjecati. Bit će skloni donošenju brzopletih odluka. Porasli su im poslovni apetiti, no problem je što želje nisu u skladu s realnim mogućnostima.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Joe Biden rođen je u znaku Škorpiona 20. studenoga 1942. Izvor: Profimedia / Autor: Brendan SMIALOWSKI / AFP / Profimedia

Strijelci će biti zadovoljni što se nedavno započeta veza razvija u željenom smjeru. U dugim odnosima zavladat će sklad i razumijevanje. Savjetuje im se da prihvate prilike koje im se ukažu, čak i ako se boje da nisu dorasli izazovu. Mogući su povremeni problemi u komunikaciji s radnom okolinom.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Hailey Bieber je Strijelac, rođena je 22. studenog 1996. Izvor: Profimedia / Autor: LSN / KCS Presse / Profimedia

Partner i bližnji neće tolerirati Jarčeve česte promjene raspoloženja. Smetat će im što ne želi s njima podijeliti svoje brige i strahove i stalno se povlači u osamu. Trebali bi biti oprezni prilikom upuštanja u nove investicije. Poslovna očekivanja su im velika, no za dobre će rezultate biti potrebno mnogo truda, rada i odricanja. Ako su na to spremni, uspjeh neće izostati.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Geoff Pugh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjakova veza mogla bi se naći u krizi ako ne pokažu spremnost na kompromis. Potrebno je uložiti više truda u održavanje skladnog odnosa s voljenim i ne uzimati ga zdravo za gotovo. Pred samcima je početak vrućeg flerta. Na poslu će im nedostajati takta i strpljenja. Ljutit će ih spori i neučinkoviti suradnici pa bi se mogli posvađati s nekim koga smatraju odgovornim za kašnjenje s rokovima. Porast poslovnih zaduženja mnoge će primorati na prekovremeni rad.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Partner će imati manjak razumijevanja za zaokupljenost Riba poslom. Zbog toga će se često prepirati, no sve prepirke bit će okončane pomirenjem u spavaćoj sobi. Ako su usamljeni, zbližit će se s nekim s kime ih veže poslovna suradnja. Savjesno će pristupiti poslu, a neće im biti teško ni odrađivati prekovremene sate ako za to bude potrebe. Nova ponuda očekuje nezaposlene, kao i one koji su u potrazi za boljim poslom.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Sharon Stone je Riba, rođena je 10. ožujka 1958. Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia