ZODIJAČKI NOSTALGIČARI

Nekima mirna luka, a nekima učiteljica života: Ovi horoskopski znakovi najviše žive u prošlosti

 • Autor: V.I.
 • Zadnja izmjena 19.06.2021 08:06
 • Objavljeno 19.06.2021 u 08:06
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Sam Edwards / Caia Image / Profimedia

Sjećanja pripadnicima nekih znakova znače puno više nego drugima. Otkrijte kojima i kako kotira znak čija vladavina upravo počinje

Rak

Kao jedan od najosjećajnijih horoskopskih znakova, Rak je nostalgičar sklon živjeti u prošlosti. U stanju je satima neumorno govoriti o djetinjstvu i obiteljskim uspomenama jer voli osjećaj topline probuđen sjećanjima. Zahvalni su na svojoj osobnoj povijesti i zbog nje se dobro osjećaju u vlastitoj koži. Skloni su idealiziranju prošlosti i sami lako počinju vjerovati u njenu uljepšanu verziju. Dok im ona pruža osjećaj sigurnosti, neizvjesnost koju nosi budućnost pomalo ih plaši. Drže se utabanih staza i izbjegavaju rizične poteze, čak i ako bi im se mogli isplatiti.

 • +7
 • +4

Ariana Grande horoskopski je Rak, rođena je 26. lipnja 1993.

Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Bik

Bikovi doživljavaju prošlost prilično romantično. Budući da ne vole promjene i izlazak iz zone udobnosti, teško se odvajaju od onoga na što su navikli. Njihova vezanost za prohujala vremena ponekad ih može navesti da uronjeni u lijepa sjećanja propuste doživjeti ugodno iskustvo u sadašnjosti. Skloni tradicionalnim vrijednostima, u prošlosti pronalaze oslonac i temelj samopoštovanja, kreativnosti i unutarnje snage.

 • +4
 • +1

Dwayne Johnson rođen je u znaku Bika 2. svibnja 1972.

Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jarac

Jarci su jako vezani uz prošlost i doživljavaju je kao polazište za budućnost, a ono što su započeli u pravilu i dovršavaju. Skloni su se fokusirati na negativna iskustva, pogotovo vlastite poraze i pogreške, koje su u stanju bezbroj puta prevrtjeti u glavi. Iz svega izvlače pouku da im se iste neželjene stvari više ne bi ponovile. Ipak, počnu li previše razbijati glavu onime što je bilo i prošlo, propustit će uživati u sadašnjem trenutku.

 • +9
 • +6

Irina Shayk horoskopski je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA I ULICES RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Djevica

Djevica čvrsto vjeruje u to da je povijest, pa tako i njena osobna, učiteljica života. Sklona je vraćati se u prošlost i nanovo analizirati poteze koje je povukla ili situacije u kojima se našla, razmišljajući o tome što je mogla bolje napraviti. Teško zaboravlja neugodna iskustva, a naročito svoje pogreške. Sklonost samokritičnosti može je učiniti razdražljivom i tjeskobnom, no s druge je strane potiče da ispravi stare greške.

 • +5
 • +2

Kraljica Letizia horoskopska je Djevica, rođena je 15. rujna 1972.

Izvor: Profimedia / Autor: Belen Diaz/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!