šute i slušaju

Oni su prijatelji i terapeuti: Ovi horoskopski znakovi znaju saslušati, ali i udijeliti koristan savjet

06.06.2021 u 08:26

Bionic
Reading

Svi mi s vremena na vrijeme imamo potrebu ispovjediti svoje jade i dvojbe, jer ima to i terapeutskog učinka. Dok će neki horoskopski znakovi jedva čekati da preuzmu riječ, ovi će vas znati saslušati, a možda i udijeliti koristan savjet

Blizanci

Na glasu kao najpričljiviji horoskopski znak, ipak će vam dati da dođete do riječi kad progovorite o svojim problemima. Zapravo, vrlo brzo otkrit ćete da ti brbljavci znaju šutjeti kad im se povjeravate u četiri oka. Osim što će vas vrlo pažljivo saslušati, lako će se uživjeti u vašu ulogu. Želite li pak dobar, objektivan savjet, Blizanci su pravi sugovornik za vas. Kad im izložite problem, sagledat će ga racionalno i razmotriti s različitih točki gledišta, bez upletanja emocija. To može biti vrlo korisno, jer oštroumni kakvi jesu, jasno će razlučiti stvari. Možda vam se neće svidjeti ono što čujete, ali poslušajte ih i slijedite njihove naputke. Ipak, tražite li rame za plakanje, na pogrešnoj ste adresi.

  • +4
Emily Ratajkowski je Blizanac, rođena je 7. lipnja 1991. Izvor: TheImageDirect.com/The Image Direct/Profimedia / Autor: N.N.

Rak

Želite li se isplakati i izjadati, dobiti zrnce ljubavi i pažnje, Rak će vam biti savršen sugovornik. On ima prirodnu potrebu pružiti bližnjima osjećaj sigurnosti i skrbi. Emocionalno će vas poduprijeti kad vam je teško i saslušati vas bez upadica. Vjerojatno će vas ponuditi hranom za utjehu, bar šalicom vruće čokolade s rumom i keksima. Dajte mu do znanja koliko cijenite njegovo prijateljstvo i uzvratite mu istom mjerom ako zatraži vašu pomoć.

  • +7
Ariana Grande je Rak, rođena je 26. lipnja 1993. Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Djevica

Analitična Djevica savršen je slušač i prvak u rješavanju problema. Ne očekujte od nje da će plakati i jadikovati s vama. Iako suosjeća, neće to pokazati, već će se potruditi naći rješenje problema koji vas muči. Sve će podrobno proučiti, utvrditi koje vam se prepreke nalaze na putu i napraviti plan kako doći do cilja. Neće vas podržati u samosažaljenju, već potaknuti da se trgnete i učinite nešto.

  • +7
Kraljica Letizia u horoskopu je Djevica, rođena je 15. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: Casa de SM El Rey/POOL/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vaga

Rođeni pregovarač, Vaga je kao stvorena za rješavanje problema u odnosima. Dobro će upamtiti svaki podatak koji joj kažete, ali vas neće podržati u njoj nerazumnom naumu ili stavu samo zato što ste joj prijatelj. Vođena osjećajem za pravdu i sklad, da bi dobila pravu sliku, htjet će razmotriti i gledište druge strane. Neće vas osuđivati ako niste u pravu, nego će vas pokušati navesti da sagledate problem iz šire perspektive i primijenite rješenje koje će zadovoljiti sve uključene.

  • +5
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas su Vage, ona je rođena 25. rujna 1969., a on na isti datum 1944. Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER