TJEDNI HOROSKOP

Djevicama, Škorpionima i Ribama neće cvasti ruže u ljubavi, dok su pred Vodenjacima lijepe stvari

23.04.2018 u 06:57

Bionic
Reading

Ljubavni zanos Bikova potrajat će do srijede, nakon čega će se posvetiti opipljivijim stranama veze. Prvi dio tjedna idealan je za buđenje romantike u vezama Jaraca, no nakon srijede više će se okrenuti drugim područjima života. Nekima će ljubavna sreća biti servirana na dlanu, neki će se za nju morati potruditi, a u ljubavnim životima Djevica, Škorpiona i Riba u narednom tjednu neće baš cvasti ruže

Ovnovi će imati mnogo dobrih ideja kako unijeti svježinu u bračni odnos, a neke od njih uistinu će pomoći vašoj vezi da izađe iz monotonije. Iako se često nećete slagati s mišljenjem ili radnim metodama svojih nadređenih, suprotstavljanje vam ovog tjedna neće donijeti ništa dobra. Postizat ćete uspjehe u učenju i ostalim intelektualnim aktivnostima.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ostvarenje materijalne sigurnosti Bikovima će postati iznimno važno pa će s dragim planirati kupnju stana ili će na neki drugi način uložiti u zajedničku budućnost. Iako ćete se dobro namučiti, konačan uspjeh dat će vam mnogo razloga za zadovoljstvo i uvjeriti vas da vam se trud isplatio.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ulazak Venere u znak Blizanaca označit će početak uzbudljivog ljubavnog razdoblja u kojem će vaše želje postati stvarnost. Financijska pitanja i dalje će biti u središtu vašeg interesa. Proljepšat ćete se i postati zadovoljniji svojim izgledom, što će vam vratiti poljuljano samopouzdanje.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovi će razmišljati o bivšem partneru i priželjkivati pomirenje. Usmjerit ćete se na lijepe strane vašeg odnosa, no prijatelj će vas dobronamjerno podsjetiti i na one manje lijepe stvari koje su u konačnici i dovele do prekida. Međuljudski odnosi zahtijevat će više pažnje i strpljenja. Ne raskidajte u ljutnji partnerstva koja nisu ispunila vaša očekivanja!

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Društveni život Lavova bit će sadržajan i uzbudljiv. Često ćete izlaziti i proširiti krug poznanika, a netko s kim ćete provoditi puno vremena brzo će postati važan dio vašeg života. Iako ćete biti marljivi, vaša karijera i dalje stagnira. Nemojte napraviti nešto brzopleto jer će se uskoro i vama otvoriti željene prilike.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevicama će smetati nedostatak intimnosti i nježnosti, no nećete imati volje išta učiniti da biste poboljšali situaciju. Pokušajte uključiti partnera u svoj društveni život. Iskoristite ovo razdoblje za pokretanje novih projekata ili učvršćivanje poslovne pozicije. Postizat ćete osobit uspjeh u zadacima kreativne prirode.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubav će Vagama predstavljati utočište od svih problema. U partnerovom naručju zaboravit ćete na poslovne i obiteljske brige, a unatoč umoru pronaći ćete vremena za održavanje ljubavne vatre. Pazite da ne izgubite šefovu naklonost jer će vam to uvelike otežati poslovnu situaciju. Čuvajte se pogrešaka i više puta provjeravajte sve što radite!

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpione neće zadovoljavati polovična rješenja. Ako niste sretni u vezi, odlučit ćete da je vrijeme za prekid. Tjedan će obilježiti intenzivna poslovna komunikacija, sastanci i kontaktiranje s velikim brojem ljudi. Poseban uspjeh očekuje one koji se bave trgovinom, marketingom ili pružanjem turističkih usluga.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelce će partner ljutiti svojim ponašanjem, no istovremeno nećete moći biti dugo razdvojeni. Pronađete li način da pomirite razlike, očekuju vas ugodni ljubavni trenuci. Moći ćete se pohvaliti dobrim pamćenjem i jakom koncentracijom koja će vam pomoći u učenju i pripremi za ispit. Pazite na novac i ne ulazite u nepotrebne troškove!

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarcima je prvi dio tjedna idealan za buđenje romantike u vezi. Nakon srijede ćete se usmjeriti na rješavanje stambenog pitanja ili se baviti djecom pa nećete imati vremena za nježne trenutke s voljenim. Ozbiljan pristup poslu pomoći će vam da učvrstite svoju poziciju. Nadate li se promaknuću, doći ćete na svoje!

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjacima se događaju lijepe stvari. Onaj za kime čeznete konačno će vam uzvratiti naklonost, dok bi mnogi parovi mogli proslaviti zaruke, vjenčanje ili novosti o trudnoći. Dobra koncentracija i sposobnost logičkog rasuđivanja pomagat će vam u poslu pa ćete uspješno obaviti svoj dio zadataka.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ribe će se osjećati nesigurno u vezi pa će im trebati mnogo pažnje. Ako se na ikakav način osjetite zapostavljenima, partnera ćete optuživati da vas više ne voli, što će biti početak žestoke svađe. Poslovne okolnosti bit će povoljne pa je pravi trenutak da se obratite šefu u vezi promaknuća ili povišice.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia