TJEDNI HOROSKOP

Bikovi bi trebali razmisliti o tjelovježbi, Rakove očekuju trzavice s članovima obitelji, dok se Vodenjacima smiješi početak nove ljubavne priče

11.05.2020 u 06:28

Bionic
Reading

Tjedan koji je upravo započeo za neke će astro znakove donijeti brojne promjene, pa će se Bikovi protiv pasivnosti morati boriti i svakodnevnom tjelovježbom, Ovnovi će pak shvatiti da ih je nečija Amorova strijela pogodila ravno u srce, što će im se jako svidjeti, a Lavovi će uvidjeti to da se ljubav i prijateljstvo ne moraju isključivati

Temperamentnim Ovnovima nečija blizina značit će puno više nego što su mislili. Shvatit će da ih je nečija Amorova strijela pogodila ravno u metu i taj će im se osjećaj silno svidjeti. Netko iz poslovne sfere htjet će se prijateljski približiti, ali najbolje će se osjećati okruženi starim društvom.

Ovnovi neka se bace na veliko spremanje. Sredite radni stol i dokumentaciju, a zatim se posvetite aktualnim zadacima, koji će se namnožiti. Bit ćete prilično razdražljivi.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Jessica Alba u horoskopu je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

Bikovi koji se nalaze u ozbiljnoj vezi odvagivat će koliko su zadovoljni. Ako ocjena bude niska, neka ne vuku nagle poteze, već daju sebi i partneru novu priliku. Iako neće biti osobito raspoloženi za međuljudski kontakt uživo, bilo bi dobro da pronađu vremena za druženje s obitelji. Bilo bi dobro da odvoje dvadesetak minuta dnevno za vježbanje.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Elizabeth Hurley je rođena u znaku Blizanaca, 10. lipnja 1965. Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

Blizanci će uz smiješak Venere u njihovom znaku voditi bogat društveni život i biti sjajno prihvaćeni gdjegod se pojavili. Zračit će posebnim magnetizmom i steći puno što javnih, što prikrivenih poklonika, a pojačano umrežavanje će ih veseliti. Žestok dnevni ritam i puno rasprava o aktualnostima mogli bi im iscrpiti organizam, pa im neće škoditi više sna.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi koji su se možda udaljili od svojih partnera/ica neka provedu više vremena udvoje i dopuste im da im budu i prijatelji. Počnite više razgovarati i prestat ćete se osjećati kao stranci. Moguće su trzavice s ukućanima i rođacima. Najlakše ćete ih izbjeći ako pripazite na ton kojim im se obraćate. Poput spužve ćete upijati sve što čujete i pročitate, a stečena saznanja pokazat će se važnima za vaš profesionalni napredak.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Meghan Markle u horoskopu je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Lavovi bi mogli nazrijeti dublje osjećaje prema osobi s kojom se rado druže. Krenete li u akciju, uvidjet ćete da se ljubav i prijateljstvo ne moraju isključivati. Telefon bi vam mogao plamtjeti porukama i pozivima. Bilo bi dobro napraviti popis dužnosti i obavljati ih jednu po jednu, no moguće je i da ćete morati odustati od nečeg.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Djevice će imati nisku toleranciju na tuđe nedostatke. Bit će zadovoljne samo ako njihova simpatija ima ugodnu vanjštinu, ljudske kvalitete i solidan materijalni status. No ako toj osobi bilo što od toga nedostaje, podići će zid prema njoj i onemogućiti joj zbližavanje. Apetit će im biti ili preslab ili prejak, što jasno signalizira opterećenost stresom. Inhalacija ulja lavande podarit će im duševni mir.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage će znati kako podići atmosferu i zabaviti društvo. Ljudi će se osjećati ugodno s njima jer će ih znati zadiviti riječima i djelima. Svi će biti oduševljeni njihovim odmjerenim smislom za humor. Naklonjeno im je poslovanje s inozemstvom. Ukazat će se iznenadna prilika za poslovni napredak i viši dohodak. Pripadnici ovoga znaka uživat će u vježbanju na otvorenom.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpione neće zanimati onaj tko se s njima poigrava naizmjenično dižući i spuštajući temperaturu. Zaključit će da je vrijeme za obostrano otvaranje karata. Kakav god bio ishod, barem će znati na čemu su. Neuspjeh ih ne bi zabrinuo jer imaju pričuvnu opciju. Izgledno je sklapanje prijateljstva sa strancem iz udaljene države. Netko bi im mogao zakomplicirati obavljanje zajedničkog zadatka jer će u nekoliko navrata postavljati dodatne uvjete za svoje sudjelovanje. Duševni mir potrebniji im je nego što misle.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Jane Fonda rođena je u znaku Strijelca 21. prosinca 1937. Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

Strijelci će se u važnim trenucima izražavati nejasno ili dvosmisleno i odbijati pojasniti svoje zbunjujuće rečenice. Time će iritirati partnera i okretati ga protiv sebe. Ako im nije namjera izazvati raskid, treba li bi se urazumiti se i komunicirati normalno. Ubacit će u višu brzinu i svim snagama prionuti na posao. Nadređeni će biti zadovoljni, ali bi netko od suradnika mogao zaključiti da se prave važni i da žele zasjeniti druge.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rođeni u znaku Jarca ne bi trebali, ako ih bocne žalac ljubomore, otprve zaključiti da im je partner/ica uistinu nevjeran/na. Jednako je izgledno da samo želi privući pažnju. Mogli bi unaprijediti postojeće i sklopiti nove profesionalne kontakte. Uz tuđu podršku lakše će ostvarivati svoje planove. Slobodno vrijeme trebaju provesti ne razmišljajući o poslu.

  • +5
Kate Middleton rođena je u znaku Jarca 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: MCT / Newscom / Profimedia

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Kakav god bio status osoba rođenih u znaku Vodenjaka, jedno je sigurno: dosada i samoća bit će im nepoznate. Zahvaljujući pozitivnoj Veneri u Blizancima, samce očekuje početak nove ljubavne priče koja će im donijeti puno radosti. Ni zauzeti neće biti prikraćeni za povećanu dozu romantike. Na valu optimizma mogli bi im porasti potrošački apetiti, no nikako im nemojte naivno podleći.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Eva Longoria rođena je u znaku Riba 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

Ribe će biti u dvojbi treba li novo poznanstvo krenuti u smjeru spavaće sobe, a odande prema vezi. Toliko će okolišati da bi obećavajuća avantura mogla završiti prije nego što je počela. Bojazan od oskudice natjerat će Ribe da racionalno raspolažu financijama i da se pretvore u oličenje marljivosti, no neka pripaze da zbog žestokog ritma koji si nameću ne postanu razdražljive i svadljive.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.