GOMILA PLANETA U BLIZANCIMA

Zvijezde se smiješe Vagama, Vodenjacima, Ovnovima i Lavovima: Bit ćete radoznaliji, društveniji i željni novih iskustava

03.05.2020 u 08:00

Bionic
Reading

Saturn u Vodenjaku kreće retrogradno 11. svibnja, kao i Venera u Blizancima 13. svibnja i Jupiter u Jarcu 14. svibnja, a cijeli će svibanj imati naglašen blizanački okus zbog gomilanja planeta u tom znaku.

Pun Mjesec u Škorpionu obasjat će Zemlju 7. svibnja. Tijekom ove opozicije Mjeseca sa Suncem u Biku osvijestit ćete najdublje želje i boriti se za njihovo ostvarenje. Tog će dana mnogi od vas zaigrati na 'sve ili ništa'.

U ponedjeljak 11. svibnja Merkur ulazi u Blizance, znak kojim vlada i u kojemu se dobro osjeća. Zahvaljujući tom položaju planeta misaonih procesa, prometa i razmjene informacije pronaći ćete načina da bolje komunicirate i da odlazite na kratke izlete. Istog dana Saturn kreće prividno unazad u Vodenjaku. Tijekom retrogradacije nakratko će se vratiti u Jarca, da bi opet krenuo naprijed 29. rujna.

Ovakvo Saturnovo kretanje potaknut će vas na procjenu ostvarivosti dugoročnih ciljeva i utvrdjjivanje jesu li vaša prijateljstva zdrava ili zatrovana.

Dva dana kasnije, u srijedu 13. svibnja, Venera postaje retrogradna do 25. lipnja. U tom razdoblju odbijat ćete preuzeti previše obaveza u prisnim odnosima. Više će vam se sviđati kratke veze ili odnosi s većim brojem partnera. Istog dana Mars ulazi u Ribe, što će dovosti do većeg oklijevanja i slabije borbenosti.

Ljudi će mjesec i pol dana od Marsove promjene znaka biti nešto mekši, ali i skloni histeriziranju ako im se stvari ne budu odvijale po volji.

  • +3
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U srijedu 20. svibnja Sunce ulazi u Blizance, povezujući se s Venerom i Merkurom. U idućih mjesec dana bit ćete radoznaliji, društveniji i željni novih iskustava. Ove će osobine biti najnaglašenije do 28.  svibnja, do kad će i Merkur biti u Blizancima. Energije ovog znaka doseći će vrhunac 22. svibnja kad će u njemu nastupiti mladi Mjesec.

Bit će to dan naglašene druželjubivosti i početka neke nove aktivnosti i projekta. Gomila planeta (Sunce, Mjesec, Merkur i Venera) u Blizancima pogodovat će iznad svega Vagama, Vodenjacima, Ovnovima i Lavovima.