TJEDNI HOROSKOP

Rakovima i Škorpionima prijete poslovne obmane, Jarcima riskantni kupoprodajni pothvati, Strijelce će u ljubavi mučiti trzavice, a Blizance previše izbora

04.05.2020 u 06:50

Bionic
Reading

Škorpioni će se morati osloniti na svoju prodornu intuiciju kako bi otkrili moguću obmanu znanca koji nude pomoć u pronalaženju dodatnih izvora prihoda, a uz dobru izliku i Rakovi bi trebali odbiti posao koji im se doima mutnim. Jarsima će na pamet padati sjajne zamisli, ali moraju se čuvati riskantnih kupoprodajnih pothvata. Strijelcima će intimnu scenu obilježiti smanjeno razumijevanje i pojačane trzavice, a Blizanci će imat previše ljubavnih izbora i najizglednije panično pobjeći od svih

Sretno položeni Venera i Mars ulijevaju Ovnovima samopouzdanje i neodoljivost. Po držanju suprotnog spola u vašoj blizini znat ćete da su vam zavodničke sposobnosti na visini. Položaj u radnoj sredini umjereno vam je dobar. Uspijevat ćete se držati podalje od sukoba ili ćete ih brzo rješavati u svoju korist. Neka vam sigurnost bude prioritet.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Avantura Bikova s osobom iz kruga znanaca bit će poput proljetne oluje - kratka, ali silovita. Zauzeti Bikovi trebali bi češće izlaziti s voljenim ili ga držati na oku. U razgovorima s društom bit ćete skloni odbacivati stavove različite od vaših i mijenjati temu. To bi vas učinilo vrlo antipatičnim u očima sugovornika.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Jessica Alba u horoskopu je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Diaz / INSTAR Images / Profimedia

Najizglednije je da će Blizanci panično pobjeći od svih mogućih ljubavnih izbora, ali ne treba biti tako. Odvojite se na dan-dva i pustite da vam nagon dade odgovor. Zahvaljujući dobrom radu smjet ćete si dopustiti i malo bahaćenja. Vodite računa o tome da ne izađete iz okvira duhovitosti. Iako će se to kositi s vašim željama, morat ćete štedjeti i na sebi i na drugima.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Nerealna procjena osobe koju su Rakovi tek sreli bit će kriva za krupno razočaranje. Uletite li u nepoznato, ubrzo ćete s nelagodom otkrivati činjenice koje vam ne idu u prilog. Najbolje ćete se osjećati u društvu novih znanaca jer neće tražiti ništa od vas. Iznenadni izdaci mogli bi vam prilično pomrsiti račune. Možda ćete morati načeti zalihu za crne dane.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi, pomiješajte li strast, nježnost i iskren razgovor, vaša će veza zasjati u novom ruhu. Voljeni će biti ushićen preporodom odnosa. U društvu ćete biti na dobrom glasu. Obratite pažnju na sve što čujete i pročitate u medijima. Doći ćete u posjed vrlo vrijednih informacija. Umjet ćete obuzdati apetite i racionalno se odnositi prema novcu.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Helen Mirren je horoskopski Lav, rođena je 26. srpnja 1945. Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN

Djevice, spriječite ili usporite promjene, osim ako stanje u vezi nije toliko pogoršano da je se ne isplati spašavati. Prilike za novu ljubav bit će varljive. Morat ćete ulagati mnogo truda da probudite i zadržite nečije zanimanje za sebe. Vaši su radni i kreativni potencijali značajni, ali su vam mogućnosti da ih iskažete na djelu sužene.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Kraljica Letizia je horoskopska Djevica, rođena je 15. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: PPE / ddp USA / Profimedia

Ako Vagama netko ubrzava otkucaje srca, prijateljski nastrojena Venera u Blizancima obećava uspjeh u osvajačkoj akciji. Vage čija se veza zaljuljala imat će priliku stabilizirati stanje. Ne povjeravajte se onom koga nedovoljno poznajete. Uspostavljat ćete i produbljivati profesionalne kontakte. Uključite svoj šarm do maksimuma i zadivite sugovornika.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni će odbijat trošiti vrijeme i energiju na površna poznanstva i isprazne razgovore. Posvetit ćete se ljudima koji zavređuju vašu pažnju. Polovična rješenja u ljubavi neće dolaziti u obzir. Znanci bi vam mogli pomoći u pronalaženju dodatnih izvora prihoda. Prvo provjerite koliko su utemeljena njihova obećanja.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Strijelci, i vi i voljeni imat ćete poriv oštro odbrusiti jedno drugom kad god druga strana izrekne nešto što vam se ne sviđa. Jednako biste napeti mogli biti u odnosu s rodbinom. Suzbijte svoju sklonost verbalnog nadmetanja sa šefovima. Štogod želite postići, uspjet ćete samo taktičnim pristupom.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarcima je u tijeku mirno razdoblje pod utjecajem neutralne Venere. Nećete težiti većim promjenama čak i ako niste zadovoljni svojim statusom. Budući da nećete očekivati mnogo od kontakata sa suprotnim spolom, bit ćete slobodni od treme i jaki u verbalnom izražavanju. Mogli biste nekog osvojiti sasvim nehotice.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Irina Shayk u horoskopu je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vladavina Bika u pravilu iscrpljuje Vodenjake, no ovog proljeća vam ljubav donosi utjehu. Neočekivano ćete se nekome dopasti ili bez većeg naprezanja izgladiti nesporazume s partnerom. Na skliskom ste terenu. Ako vam je prioritet očuvanje ili stjecanje izvora prihoda, onda budite suzdržani i radite kako vam nadređeni kažu.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe će u ljubavi često biti zbunjene. Partner ili simpatija slat će vam nejasne signale, ili preciznije, vi ih nećete uspijevati odgonetnuti. Ribama koje se udvaraju činit će se da ih druga strana vuče za nos naizmjeničnim davanjem i uskraćivanjem nade. Doživjet ćete opasku suradnika ili nadređenog kao osobni napad, no nemojte dolijevati ulje na vatru.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Sharon Stone je rođena u znaku Riba, 10. ožujka 1958. Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO