TJEDNI HOROSKOP

Bikove i Rakove čeka težak tjedan, no Vodenjacima će cvasti ruže

20.03.2017 u 06:50

Bionic
Reading

Predzadnji tjedan ožujka nosi promjene - za neke su to dobre vijesti, no za neke baš i ne. Saznajte kojoj grupi pripadate

Ovnovi će uživati u skladu s voljenom osobom, no idilu bi im mogla pokvariti osoba iz prošlosti. Bikove će netko povrijediti što će ih natjerati da se povuku u sebe.

Blizanci će pristupiti rješavanju intimnih problema s malo više optimizma. Rakovima će ići na živce razne osobe koje im se upleću u ljubavni život.

Lavovi će intenzivno surađivati s inozemstvom, a bit će popularni i kod suprotnog spola. Djevice bi sukob stvarnosti i njihovih snova mogao razočarati.

Vage će imati osjećaj kako previše popuštaju pa će se naći u nizu sukoba. Škorpioni će vidjeti probleme tamo gdje ih nema i kiptjeti će od neosnovane ljubomore.

Strijelce će iznenaditi neočekivano poznanstvo koje bi se moglo razviti u nešto značajno. Jarcima će ovaj tjedan donijeti nisko samopouzdanje i želju za snažnijom potporom partnera.

Vodenjaci će ostvariti mnoga nova poznanstva s osobama suprotnog spola, a njihov šarm s lakoćom će zavesti svakoga. Ribe će planirati budućnost te pokušavati unaprijediti ljubavnu vezu, no u tome bi ih mogla omesti sjajna poslovna prilika.

Detaljan tjedni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE.