PREPOZNAJETE LI IH?

Horoskopske Ribe - lijene i povodljive ili kreativne i suosjećajne

11.03.2017 u 08:15

Bionic
Reading

Svaki zodijački znak ima dobre i loše osobine. Osoba kod koje prevladavaju dobre strane viši je i napredan predstavnik svog znaka. Onog koji objedinjuje loše strane nazivamo nižim i nazadnim tipom

Značajke Riba višeg tipa

Odan je, prijateljski nastrojen, ljubazan i velikodušan. Suosjećajan je, pun razumijevanja i požrtvovan. Spremno će pomoći poznatima i nepoznatima.

Ističe se u situacijama u kojima može iskoristiti svoju maštu i intuiciju. Ima izvanrednu sposobnost prepoznavanja onoga tko je u nevolji. Aktivan je u humanitarnim organizacijama i udrugama za zaštitu životinja i okoliša.

Zanima ga širok spektar tema i područja. Iskazuje kreativnost u glazbi, književnosti, teatru, likovnoj umjetnosti i dizajnu. Teži duhovnim dostignućima više nego materijalnim. Iako nije neambiciozan, neće žrtvovati međuljudske odnose da bi napredovao u karijeri. Učinit će sve da pomiri privatnu i profesionalnu sferu.

Značajke Riba nižeg tipa

Lijen je, pasivan i podložan vanjskim utjecajima. Sklon je svakovrsnim porocima i ovisnostima. Često je rastresen pa se ne snalazi dobro u situacijama koje zahtijevaju red, preciznost i disciplinu. U poslu može biti nepouzdan, nemotiviran i zamišljen. Kad je god moguće izbjegava rad pa izrabljuje rodbinu, partnera ili prijatelje tražeći da mu financijski pomažu.

Njegova sanjiva i nepraktična priroda može biti izvor stresa za bližnje. Katkad je toliko intenzivno emotivan da iscrpljuje ljude koji ga okružuju. Kad je zaljubljen, gubi i zadnju mrvicu dostojanstva samo da osvoji ili zadrži željenu osobu. U društvenim odnosima redovno se upušta u tračanje i odavanje tuđih tajni.

Lako ga je obmanuti jer voli vjerovati u ono što mu odgovara ili u ono čega se boji.

Povodljiv je i nesamostalan pa ga je jednostavno unovačiti u sektu, kult, bandu ili političku stranku. Tamo će ga čelnici iskorištavati i povjeravati mu nečasne zadatke, koje će on izvršavati samo da ne bude isključen iz grupe.