HIT KOMAD

Modu ima u malom prstu: Ni lijepa voditeljica nije odoljela hit komadu sezone koji je preplavio trgovine

03.02.2021 u 11:04

Bionic
Reading

Zgodna Ashley Roberts, radijska voditeljica i članica grupe Pussycat Dolls, koja godinama živi i radi u Londonu, dobro je poznata po svojim živopisnim stajlinzima. Da je za nju moda igra, ponovno je pokazala razigranim stajlingom s naglaskom na omiljeni komad sezone

Ako bismo trebali izdvojiti jednu slavnu ljepoticu koja je u proteklih godinu dana pokazala najviše truda kada su odjevne kombinacije u pitanju, onda bi to bez trunke zadrške bila Ashley Roberts.

Radijsku voditeljicu i članicu pop grupe Pussycat Dolls ni pandemija nije mogla zaustaviti u sklapanju genijalnih stajlinga i za to joj treba odati veliko priznanje. Osim što se trudi svaki stajling učiniti originalnim, plavokosa voditeljica svakim svojim sljedećim outfitom iznova dokazuje kako itekako prati i usvaja modne trendove.

Nedavno se hladnim Londonom prošetala u crnoj mini haljini s polo kragnom i kontrastnim bijelim šavom, s potpisom brenda River Island, a ovaj jednostavni odjevni komad začinila je visokim čizmama efektnog zmijskog uzorka i trenutno najpoželjnijim komadom koji je doslovno preplavio trgovine - flanel jaknom.

  • +8
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što su se jakne od flanela nalik debljim košuljama vratile u modu prošle sezone mnogi su mislili kako je riječ o mikrotrendu koji će vrlo brzo otići u zaborav, no to se nije dogodilo. Ovaj retro komad iz dana u dan postiže veliku popularnost, i to još od ljeta.

Već smo ranije pisali o popularnosti flanel jakni, nakon što smo primijetili pomamu za kariranom H&M-ovom jaknom od 220 kuna, a ovaj trend zakuhala je modna kuća Chloé, čija je jakna od 13.000 kuna potpuno pomutila razum modnim ovisnicama u jesen 2019.

Osim kratkih modela, popularni su i dugački poput ovog koji je isfurala lijepa Ashley, a odličan su odabir za prijelazno razdoblje koje nam se polako bliži pa ne bi bilo loše investirati u ovakvu udobnu i toplu flanel jaknu.

  • +7
Karirane jakne od flanela Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije