u ležernom izdanju

Bijele tenisice baš nikada ne izlaze iz mode, a Jennifer Lopez ima model u kojem bismo se rado prošetali gradom

17.08.2022 u 09:04

Bionic
Reading

Nakon vjenčanja i medenog mjeseca Jennifer Lopez vratila se u New York, a slobodan trenutak je iskoristila za shopping u prestižnom trgovačkom centru koji se nalazi na jednoj od najluksuznijih ulica na Manhattanu, Petoj aveniji. Tom prilikom Jennifer je pokazala stajling kakav bismo rado prisvojili, od glave do pete, pogotovo bijele tenisice. Naime Jennifer je pokazala model kakav bismo rado pospremili u ormar, ali i prošetali gradom

Uz predimenzioniranu bijelu košulju, basic komad koji se slaže i podiže baš svaki outfit, Jennifer je kombinirala metalik bikerske hlačice i upečatljivu Gucci Attache torbu koju je nosila prebačenu preko ramena. No, dio stajlinga koji je posebno zapinjao za oko bile su njezine bijele tenisice, model 'Out of Office' Off-Whitea, jednog od urbanih brendova kojeg obožavaju slavni i poznati, ali i istinski zaljubljenici u modu.

Kao i obično, bijele kožne tenisice s potpisom Virgila Abloha ukrašene su natpisom u stilu grafita koji glasi: 'Za hodanje' (For Walking).

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia

Naime, iako je odabir tenisica okosnica brojnih sjajnih dnevnih stajlinga, njihova glavna funkcija je, u konačnici, da nam omoguće neometano kretanje, a upravo zbog toga slove za jedan od najomiljenijih modnih komada. Off-Whiteove klasične, nenametljive no ipak dovoljno upečatljive bijele tenisice ukrašene crnim natpisom prodaju se po cijeni od 395 eura.

Bijele tenisice posebno se visoko nalaze na listi poželjnih modnih komada. Nosive u gotovo svakoj prilici, sjajno se slažu s različitim stajlinzima. A baš kao što ih se lako nosi uz vječne traperice i kratke hlače, jednako tako dobro izgledaju i u kombinaciji s haljinama i suknjama. Jednostavno, kada se radi o urbanim i ležernim stajlinzima izvan ureda, bijele tenisice nemaju konkurenciju.

  • +19
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije