trodnevno slavlje

Drugi put će izreći sudbonosno 'da': Jennifer Lopez i Ben Affleck zakazali još jedno vjenčanje, cure detalji

16.08.2022 u 14:26

Bionic
Reading

Bennifer, kako ih zovu njihovi fanovi, imat će proslavu iz snova mjesec dana nakon što su se vjenčali u Las Vegasu. I dok je prvo bilo je za njih, a drugo će biti za obitelj i najbliže prijatelje i suradnike

Nakon brzog vjenčanja u Las Vegasu, otišli su na medeni mjesec u Parizu, gdje su pripremali novu svadbu. Probna večera slavnog para navodno je zakazana za petak, a ceremonija će se održati u subotu dok će roštilj i piknik biti u nedelju.

Drugo vjenčanje održat će se na Affleckovom imanju u Riceborou, a očekuje se da će Jennifer Lopez nositi couture haljinu Ralph Laurena izrađenu u Italiji, napravljenu po mjeri.

Kako je rekao izvor za PageSix, Ben želi da je fokus na njegovoj supruzi, a ne na njemu. Proslava će biti spektakularna, a navodno će prisustvovati Matt Damon, Jimmy Kimmel, Benov brat Casey Affleck i Drea de Matteo.

Podsjetimo, Jennifer i Ben su se vjenčali u poznatoj kapelici Little White Wedding Chapel u Las Vegasu, a mladenka je nosila dvije haljine. Prvo je odjenula nešto staro, s velikom sentimentalnom vrijednošću, a potom luksuznu kreaciju s potpisom Zuhaira Murada.

  • +2
Jennifer Lopez, Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia