stilska inspiracija

Bijele hlače u zimskoj sezoni su recept za katastrofu, osim ako ih ne nosite ovako

18.12.2023 u 10:13

  • +8

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: JAMES VEYSEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / I-IMAGES / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Približavanjem kraja godine, slavne i poznate sve se češće može vidjeti u javnosti. Od crvenih tepiha, ceremonijalne dodjele nagrada i tiskovnih konferencija, neke od omiljenih ikona stila pokazale su upečatljive stajlinge, a među mnogima ističe se jedan komad koji bi rijetko tko očekivao sveprisutnim u zimskim mjesecima

Baš kao što Kate Middleton u kraljevskim krugovima slovi za jednu o najbolje odjevenih žena, tako je u blještavom krugu holivudskog glamura Anne Hathaway poznata po vrhunskog stilu. I dok će Kate uvijek ostati vjerna vječnoj klasici i besprijekornoj eleganciji, Anne će zablistati u kakvom trendovskom stajlingu. No, jedan odjevni komad povezao je ove dvije dame čiji stil izaziva divljenje i time se uvrstio u jedan od najpoželjnijih trendova sezone.

Naime, usprkos tome što bijela nije boja zimske sezone, i Kate Middleton i Anne Hathaway prošetale su bijele hlače širokih nogavica u kišnim prosinačkim danima.

Prisustvujući koncertu božićnih pjesama u Westminsterskoj opatiji Kate Middleton je ignorirala je prognozu koja je najavljivala kišno vrijeme i stilizirala bijele hlače širokih nogavica do poda s bijelom bluzom i dugačkim bijelim kaputom. Ispod lepršavih nogavica provirivale su visoke potpetice koje su joj dale koji centimetar visine, ali i osigurale da rubovi elegantnih hlača ostanu nedodirnuti od mokrih lokvi.

Istovremeno, u New Yorku, Anne Hathaway primijećena je također u bijelom hlačama širokih nogavica i kardiganom boje lavande dok je napuštala snimanje The Tonight Showa. Probijajući se gradskim ulicama, Hathaway je bijele hlače s bež čizmama debelih potplata.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

I dok je bijela odjeća pomalo nezamisliva za hladno, zimsko vrijeme, pogotovo kada u obzir uzmemo pljuskove, snijeh i bljuzgu, jasno je da bijele hlače širokih nogavica nisu za one ispunjenog rasporeda, dok trče križajući obveze s 'to do' liste. S druge strane, izgledaju tako lijepo i elegantno, pa je prava šteta preskočiti ovaj trend.

Pa, ako ste dovoljno hrabri i spremni ste i stilski dočekati bijeli Božić, zavirite u galeriju i pronađite neke od najljepših modela. se osjećate hrabro i spremno dočarati bijeli Božić kroz svoju odjeću, čitajte dalje i otkrijte moju verziju najboljih bijelih hlača širokih nogavica koje možete odmah kupiti.

  • +11
Bijele hlače širokih nogavica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo