elegancija bez mane

Modna transformacija Kate Middleton: Buduća kraljica nikada nije bolje izgledala

09.12.2023 u 09:20

  • +8

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: JAMES VEYSEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / I-IMAGES / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Odabranim stajlingom za treći koncert božićnih pjesama u Westminsterskoj opatiji Kate Middleton je potvrdila svoj veliki modni zaokret. U novu stilsku eru ulazi sa savršeno krojenim odijelima, a iza sebe ostavlja do nedavno joj omiljene kaput haljine

Otkako je postala članicom britanske kraljevske obitelji Kate Middleton izaziva oduševljenje svojim stilom i modnim odabirom. Kao vječno utjelovljenje elegancije i bezvremenske profinjenosti Kate se tijekom godina rijetko kada omakla modna pogreška, a u svakoj prilici izgledala je jednostavno besprijekorno.

A otkako je od vojvotkinje od Cambridgea postala princezom od Walesa, Kate tiho ali vrlo elegantno prolazi kroz transformaciju garderobe. Do nedavno njezin su stil prije obilježavali kaputi i njezin afinitetom prema midi siluetama, no sredinom ove godine napravila je vidljiv zaokret i umjesto toga se uglavnom počela oslanjati na rotaciju odvažnih, monokromatskih odijela.

Taj sve primjetniji stilski zaokret potvrdila je i izborom stajlinga za treći koncert božićnih pjesama u Westminsterskoj opatiji. Kaputa haljine nije bilo na vidiku, a Kate je izgledala bolje no ikada.

  • +12
Božićni koncert u Westminsterskoj palači, 2023. Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Blistala je u monokromatskom kompletu boje slonovače i oduševila stajlingom koji su mnogi nazvali zimskom modnom bajkom. Modna kombinacija uključivala je dugi bijeli kaput, novitet u njezinom ormaru čiji dizajn potpisuje Chris Kerr Bespoke Tailor, a s njim su se savršeno uklopili već viđen Kiltane džemper od kašmira s rol kragnom te elegantne i laskave bijele hlače visokog struka i širokih nogavica s potpisom Hollanda Coopera, također novitet u njezinom ormaru.

Stajling je upotpunila jednako upečatljivim modnim dodacima, Gianvito Rossi klasičnim salonkama i Strathberry malom torbicom.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'