PRISTUPAČAN DODATAK

Skromnija strana Kate Middleton: Ležerno izdanje s naušnicama od tek devet eura

12.12.2023 u 13:36

Bionic
Reading

U Kensingtonskoj palači Kate Middleton spakirala je božićne poklone za najsiromašnije, u čemu je imala pomoć mlađahnih nasljednika

Kako bi i potrebiti barem malo osjetili čaroliju Božića, pobrinula se buduća britanska kraljica s djecom, prinčevima Louisom i Georgeom i princezom Charlotte.

Njihovo pakiranje blagdanskih poklona u Kensingtonskoj palači pažljivo je dokumentirano, a tim povodom Kate je osvanula u još jednom elegantnom izdanju.

S MAMOM KATE

Najslađi pomoćnici: Louis, Charlotte i George pakirali poklone za siromašne

Pogledaj galeriju

Poput brojnih poznatih dama, blagdanskim stajlinzima britanske miljenice ove godine uvjerljivo dominira snježnobijela boja istaknuta na chic komadima.

Nakon svjetlucavog, bijelog sakoa od tvida, u kojemu se ovih dana obratila TV gledateljima u Britaniji, bijelu je pri pakiranju poklona u Kensingtonskoj palači istaknula džemperom s visokim ovratnikom od mješavine vune i kašmira te s potpisom brenda Reiss.

Ovaj topli komad, međutim, nije jedini zanimljiv detalj njezina stajlinga. Kao nekoliko izdanja do sada, i ovo je odlučila stilizirati naušnicama brenda Accessorize, čija cijena iznosi osam funti, odnosno nešto manje od 10 eura.