sjajan look

Antonija Blaće oduševila je stajlingom, a haljinu je pronašla na istom mjestu gdje i Kate Middleton

10.12.2023 u 14:56

Bionic
Reading

Finalna večer glazbenog talent showa 'Superstar' bio je mjesto odličnih stajlinga vrijednih pažnje. Uz Severinu isticala se Antonija Blaće u laskavom i sjajnom izdanju

Uzbudljivu atmosfera finalne večeri glazbenog talent showa 'Superstar' otkrio je pobjednicu, Sinjanku Hana Ivković, ali i sjajne stajlingle. Članica žirija, Severina, blistala je u još jednom odličnoj kreaciji britanskog brenda Solace London.

A pažnju je privlačila i voditeljica Antonija Blaće koja je za upečatljiv stajling također bacila oko na britanski dizajn. U finalu talent showa doslovce je zablistala u dugoj, crnoj haljini u potpunosti prekrivena sjajnim detaljima.

  • +30
Finale 'Superstara' Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Iako maksi kroja, s dugim rukavima i višeg izreza koji ide usko uz vrat, haljina je zahvaljujući kroju koji ističe struk te djelomično prozirnim rukavima bila vrlo laskava. Poseban detalj, uz sjajne aplikacije predstavljao je spoj gornjeg i donjeg dijela haljine u vidu laskavo preklopljene tkanine.

Sjajnim stajling omiljene voditeljice potpisuje Jasenka Tudor Bevanda, a haljina nosi dizajnerski potpis britanskog brenda Self-Portrait, inače vrlo omiljen princezi od Walesa. Spomenuta halijna prodaje se po cijeni od 585 eura, a u potpunosti je prekrivena sjajnim aplikacijama. Inače, upravo u ponudi tog brenda kriju se neke od omiljenih haljina Kate Middleton, baš kao i odličan ukrašeni sako koji je nedavno odabrala za božićno izdanje.

Tportal je i na WhatsAppu

 Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'