modna investicija

Baš svi nose ovakve torbe ove zime, a one će biti pravi hit i u proljeće

03.03.2024 u 20:19

Bionic
Reading

Od torbi preko ramena do crossbody ili ručnih torbica – ove sezone posebno su popularne torbe točno određene nijanse smeđe boje. Torbe u nijansi kestena zavladale su ulicama glavnih modnih gradova, a nose se od zime pa sve do kasnog proljeća

Torbe su jedan od najdugovječnijih modnih dodataka. Uspješno podnose prolazak godina kao malo koji drugi modni predmet, a s vremenom im se vrijednost ne smanjuje. Upravo suprotno - one su jedno od najboljih stilskih ulaganja na koje se možete odvažiti.

Kako je riječ o modnom dodatku koji se nosi nebrojeno puta te se nužno usklađuje s ostatkom stajlinga, najčešći izbor su crne i smeđe varijante jer su najlakše za kombiniranje. Krem, tamnoplava, siva ili bijela često se nalaze na drugom mjestu, a tek onda dolazi red na druge nijanse.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Osim klasike u crnim i smeđim tonovima, modni znalci znaju da postoji boja torbi koja je vječna, a istovremeno ima moć izgledati tako dobro da baš uvijek doda dašak originalnosti. Riječ je o kestenjastim ili bordo torbama.

Kestenjaste torbe dobile su još više na popularnosti nakon što je ove godine, poslije groznice koju je zimi izazvala crvena boja, na red došla i zamamna nijansa trešnje.

  • +25
Kopenhagen - street style Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

A nakon što smo vidjeli njihov uspjeh na modnim pistama, lako je pretpostaviti da kestenjaste torbe nisu samo zimski hit, već će bez sumnje biti i veliki trend za proljeće 2024. godine.

  • +9
Sofia Richie Grainge Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov-celebretyLivin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kestenjasta boja postaje jedna od vladarica proljeća, ali uz to su se torbe ove nijanse pojavile na pistama više od bilo kojeg odjevnog predmeta ili modnog dodatka. Pridružile su se tako kolekcijama brendova najrelevantnijih u smislu torbi, kao što su Loewe, Bottega Veneta, Gucci, Versace, Altuzarra ili Chloé, da spomenemo samo neke.

Kestenjasta je nova crna torba

  • +5
Sofia Richie i Katie Holmes u sambicama Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-STOIANOV / ULICES RAMALES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Osim što su postale hit na modnim pistama, kestenjaste torbe počele su se pojavljivati ​​kao nezamjenjiv dio uličnog stila New Yorka i Kopenhagena. Osobito na Tjednu mode u New Yorku postale su glavni protagonisti, uklapajući se u sve tipove lookova - u različitim stilovima i bojama.

A koliko će torbe ove nijanse, koja odlično spaja ležernost i eleganciju, biti popularne, pokazale su i Elsa Hosk i Sofia Richie, modne influencerice i diktatorice trendova, kada su se prošetale s primjercima ove upečatljive nijanse.

  • +4
Torbe u nijansi kestena Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo