street style hit

Ovo su najpopularnije torbe ove godine: Nose se uz sve i podižu svaki stajling

07.02.2024 u 05:55

Bionic
Reading

Tjedan mode u Kopenhagenu servirao nam je brojne sjajne trendove koji će vladati u mjesecima pred nama, a među njima se izdvajaju torbe. Ove sezone jedan model bit će posebno popularan

Svako godišnje doba dolazi sa svojim trendom torbi. No čini se da će jedan model obilježiti čitavu ovu godinu.

Mekana torba, gotovo nepostojeće strukture, popularno nazvana slouchy, bit će trend koji će trajati cijelu godinu. Karakteriziraju ga fleksibilnost i udobnost (jer kada se nosi preko ramena, prianja uz tijelo), a ostavio je snažan dojam na modnim pistama ove sezone, ali i na street style.

Slouchy - trendi torba na svakom uglu ulice

Povratkom modnih pista s revijama za proljeće/ljeto 2024. među torbama XXL formata, nijansiranih pastelnim bojama ili s grafičkim linijama, pojavili su se novi modeli s boemskim naglascima, bez nabora i dodatnih detalja, koji silueti daju lagan izgled.

Dizajnerica Victoria Beckham predstavila je iznimno velike monokromatske torbe koje se nose otvorene u ruci i lebde iznad tla.

Jonathan Anderson za Loewe dizajnira bucket torbe od brušene kože, a brend The Row, kao nositelj fenomena tihog luksuza, nudi minimalističke modele mekih linija, dok se Bottega Veneta fokusira na svoju torbu Sardine u XXL verziji.

  • +23
Kopenhagen street style Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sasvim očekivano, slouchy je brzo privukla pažnju zaljubljenica u modu pa se već vidjela na gradskim ulicama tijekom tjedana mode. Dokazuju to i fotografije street stylea s Tjedna mode u Kopenhagenu, gdje ovaj trend torbi uljepšava većinu odjevnih kombinacija.

  • +5
Slouchy torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo