moderni klasici

Prošlog proljeća svi su se pomamili za ovom jeftinom torbom, a sada su stigli novi modeli

16.02.2024 u 11:23

Bionic
Reading

Ne možete se zasititi zaobljene Uniqlo mini torbe savršene za nošenje na ramenu? Omiljeni japanski maloprodajni brend upravo je predstavio dvije nove verzije za one koji se ne mogu zasititi dizajna i funkcionalnosti ove torbe

Japanski maloprodajni brend Uniqlo predstavlja nove verzije poznate torbe P790 koja se predstavila na TikToku. Tu je zaobljena mini heklana torba, koja predstavlja definitivno nezaobilaznu ljetna torba te također zaobljena torba za rame od umjetne kože, savršena za one kojima je potrebno malo više prostora za svakodnevne sitnice. Obje su torbe predstavljene na Uniqlovoj reviji koja je prikazala kolekciju za proljeće/ljeto 2024. održanoj prošlog tjedna u Palacio de Memoria.

Zaobljena mini heklana torba i dalje dolazi u istom laganom materijalom te s podesivom naramenicom, vrlo sličnom izvornoj verziji i savršenoj za udobno pristajanje i nošenje.

Torba od umjetne kože, također zaobljenog dizajna, vrlo je slična Uniqlovoj zaobljenoj, popularno zvanoj 'banana' torbi za nošenje na ramenu, osim što je izrađena od meke i visokokvalitetne sintetičke kože. Izrađena od strane britanske dizajnerice Clare Waight Keller, ova verzija okrugle torbe od umjetne kože ima dva unutarnja džepa i dva pretinca za više prostora.

  • +3
Uniqlo torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Inače, i ove verzije corssbody torbi japanskog brenda prodaju se po pristupačnim cijenama – 29,90 eura za heklanu torbicu i 39,90 eura za model od umjetne kože.

Inače, Uniqlo, na čelu s Tadashijem Yanaijem ima revolucionarnu strategiju za tvrtku koja se bavi proizvodnjom odjeće – potpuno zanemaruje modu i kupcima servira nosive, kako kažu 'moderne klasike' koji ignoriraju trendove.

Zbog preppy basic komada popularnost Uniqla je u porastu diljem Europe, a nevjerojatan uspjeh brend je postigao ponajprije okruglom mini torbom za rame u obliku banane koju su čak nazvali i birkinicom milenijalaca. Torba je postala dizajnerski klasik, a u osam mjeseci sedam puta rasprodana je u Ujedinjenom Kraljevstvu - i to nakon viralnog videa mladog kupca na TikToku.

  • +18
Uniqlo Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ove nove iteracije Uniqlo torbi željno se iščekuju u redovima zaljubljenica u modu i trendseterica koje sve više cijene modne komade koje spajaju dizajn s praktičnošću. Naime, originalna P790 zaobljena torba za nošenje na ramenu postala je pravi hit 2023. Lyst Index čak ju je uvrstio među najpopularnije modne artikle godine, što ju je učinilo najjeftinijim proizvodom koji se našao na toj britanskoj modnoj listi.