tako elegantno

Angelina Jolie stigla na premijeru s kćeri, a ono o čemu se nije prestajalo pričati bio je njezin izgled

12.04.2024 u 09:08

Bionic
Reading

Na službenu premijeri njezinog mjuzikla 'The Outsiders' na Broadwayu Angelina Jolie stigla je u pratnji kćeri Vivienne, a njezin blistav izgled nikome nije mogao promaknuti. Jednostavno, profinjeno i elegantno, onako kako to samo Angelina može, slavna glumica je nevjerojatno

Oscarom nagrađena 48-godišnja glumica koja se trenutno nalazi usred sudske parnice protiv bivšeg supruga Brada Pitta oko njihovog velebnog vinograda u Francuskoj, oduševila je svjetlucavom metalik zlatnom haljinom u kombinaciji s ogrtačem dok je pozirala na crvenom tepihu u Broadwayju.

Glamurozan ogrtač prebačen preko svilenkaste haljine brončane boje dao je savršenu dozu dramatičnosti Angelininom stajlingu, a glumica je dodala i par velikih geometrijskih zlatnih naušnica. Poseban detalj bile su savršeno elegantne sandale u bordo lakiranoj koži koje su pružile savršen kontrast stajlingu u boji starog zlata.

  • +12
Angelina Jolie i Vivienne Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / : - / INSTAR IMAGES / T.JACKSON / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Sjajan i besprijekoran izgled upotpunila je mekim plavim premenovima, smokey eyes make-upom i zavodljivim crvenim ružem. Angelini se na crvenom tepihu pridružila i 15-godišnja kći Vivienne. Naime, majka i kćer su Naime, njih dvije su radili zajedno na projektu jer je tinejdžerku zanimalo kazalište, a Vivienne je prvi put vidjela produkciju mjuzikla u San Diegu. Za ovu prigodu Vivienne je nosila mladenački i vrlo urban tamnoplavi kombinezon.

Inače, radnja mjuzikla The Outsiders se odvija u Tulsi, Oklahoma, 1960-ih i prati braću Ponyboya Curtisa (kojeg glumi Brody Grant), Darrela Curtisa (Brent Comer), Sodapopa 'Soda' Curtisa (Jason Schmidt) i njihovu skupinu prijatelja neko vrijeme nakon smrti roditelja braće. Radnja mjuzikla vrti se oko sukoba između skupine greasera i imućnijih tinejdžera u gradu, poznatih kao Socs. Glumačku postavu serije zaokružuju Sky Lakota-Lynch kao Johnny Cade, Daryl Tofa kao Keith "Two-Bit Mathews" i Joshua Boone kao Dallas 'Dally' Winston.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia