nove bitke

Je li moguće? Samo jedan euro mogao bi presuditi u parnici Brada Pitta i Angeline Jolie

07.04.2024 u 08:26

Bionic
Reading

U trenucima kada se činilo da se višegodišnja gorka brakorazvodna bitka Brada Pitta i Angeline Jolie konačno bliži kraju, čini se da bi se sve nanovo moglo zakomplicirati, a odlučivat će - jedan euro...

U bitci za Château Miraval, vinariju i luksuzan posjed na jugu Francuske, nekoć omiljen holivudski par ne bira sredstva pravne borbe koja traje od 2016. godine.

Brad Pitt sada je spreman i na nevjerojatan potez, prozivajući Angelinu da mu nikad nije uplatila jedan euro kojim je ostvarila dodatnih 10 posto vlasništva. Page Six saznao je i da glumac ima pravo, jer taj iznos zaista nikad nije uplaćen. Naime, riječ je o simboličnoj vrijednosti za koju je Brad ustupio dodatni postotak prava na posjed, kao znak svoje ljubavi i odanosti.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U kontekstu toga, a posebno iznosa, jasno je da Angelini nikad nije palo na pamet platiti mu spomenuti euro, no upravo je on postao glavni Pittov adut u parnici. Podsjetimo, glumac je iznimno vezan za Miraval, koliko emocionalno, toliko i poslovno, te Angelini ne može oprostiti što je svoj udio prodala ruskom oligarhu Juriju Šefleru.

Tim više što je prvotni dogovor bio da u slučaju prodaje od jedne strane, ona druga ima pravo prvokupa. No, kada niti ovaj 'prekršaj' Pitt nije uspio dokazati na sudu, okrenuo se upravo spomenutom euru kao vjerojatno posljednjoj slamki spasa kojom bi došao do pravne pobjede.

Sve se događa samo desetak dana nakon što je sudac odbacio većinu tvrdnji Brada Pitta jer nemaju pravnu osnovu.

poklon koji ne stane u auto

Brad Pitt pokazao romantičnu stranu: Pogledajte čime je oduševio svoju djevojku

Pogledaj galeriju

Vidjet ćemo hoće li s ovim pokušajem imati više sreće, a pred njime je sada i obrana od sve težih optužbi o obiteljskom zlostavljanju usred koje je glumac navodno odustao od traženja zajedničkog skrbništva nad djecom koju ima s bivšom suprugom.