Ništa nije slučajno

Angelina Jolie godinama je bila brineta, a onda se s dobrim razlogom transformirala u plavušu

06.06.2023 u 20:36

Bionic
Reading

Angelina Jolie nedavno je osvanula kao plavuša, a njezin izgled privukao je popriličnu pažnju. No, ta promjena bila je savršeno tempirana te je nagovijestila novo veliko poglavlje u svom životu

Kao što je Coco Chanel jednom prilikom rekla: 'Žena koja ošiša svoju kosu promijenit će svoj život'. Isto bi se moglo reći za ženu koja promijeni boju kose, a to svakako vrijedi za Angelinu Jolie.

Dodajući još jednu crticu u svom itekako impresivnom životopisu, glumica, redateljica i bivša veleposlanica i posebna izaslanica Ujedinjenih naroda nedavno je najavila pokretanje Atelier Jolie, modne marke s višom svrhom, brenda koja će iskoristiti vještine izbjeglica i drugih talentiranih (i nedovoljno cijenjenih) grupa za stvaranje lijepe odjeće od ostataka materijala koji nisu prodani ni iskorišteni.

Za svoju prvu kolekciju, brend se udružio s francuskom modnom kućom Chloé i njezinom kreativnom direktoricom Gabrielom Hearst, u cilju kreiranja capsule kolekcije ženske odjeće loja će istaknuti rad obrtnika uključenih u njezinu izradu, a koristit će se materijali koji imaju manji utjecaj na okoliš.

No, Angelina je modnu scenu uzdrmala i svojim izgledom. Fotografije snimljene u ateljeu dok radi na suradnji s Chloé otkrivaju njezine puterasto žute pramenove koji suptilno prikrivaju njezine prepoznatljive čokoladne pramenove.

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Plava boja kose predstavlja jednu od brojnih transformacija po pitanju Angelinine frizure. Slavna glumica u prošlosti je eksperimentirala s pixie frizurom, a plavuša je bila i u 90-ima kada je nastupila u filmu 'Prekinuta mladost', nagrađenim Oscarom.

Angelinin osvježen izgled također savršeno se poklapa s promjenama na poslovnom planu, ali i predstavlja uvod u novu sezonu i poglavlje. A postoji li bolji način da se to najavi od nove frizure s 'beachy blonde' pramenovima?