tako chic

Modni minimalizam je dobitan: Angelina Jolie u predivnoj haljini i još boljim sandalama

22.05.2023 u 13:22

  • +6

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Angelina Jolie prošetala je ulicama New Yorka i pokazala stajling koji ostavlja bez daha. Romantično, ženstveno i tako chic, i to sve u isto vrijeme – slavna glumica izgledala je zapanjujuće

Slavna glumica i majka šestero djece bile je nevjerojatno chic u maksi plisiranoj haljini krem boje koju je kombinirala s jaknom od teksturiranog lana u istoj nijansi. Nema sumnje, Anglina Jolie ima savršen stjaling za tople proljetne dane, i to u duhu omiljenog joj stilskog minimalizma.

Ovim izgledom 47-godišnja filmska glumica nastavlja niz sjajnih modnih kombinacija koje je pokazala u posljednje vrijeme. Stajling je upotpunila maksi bež torbom, modelom XL dimenzija kakav je veliki hit ove sezone.

Istovremeno vrlo chic, ali i s daškom vintagea, Angelina je i ovom kombinacijom zaradila čistu modnu peticu, a izgled je upotpunila ležerno raspuštenom kosom i minimalnom šminkom što je dodatno istaknulo njezinu zapanjujuću prirodnu ljepotu.

  • +5
Angelina Jolie i Zahara Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Vrlo trendi dodatak ove elegantne, a opet vrlo vibrantne kombinacije potpuno svijetle boje predstavljale su fantastične sandale koje svakako privukle pažnju. S debelim potplatom, zlatnom bojom ukrašenih nitni i debelim remenčićima, ova trendi verzija klasičnih ljetnih sandala dolazi iz modne kuće Chloe. Nema sumnje, Angelina je i ovog puta pronašla odlične modne komade, a ove sandale zajamčeno idu uz sve i daju savršen, cool izgled svakom kompletu.