osvetoljubiva priroda

Kako je Angelina Jolie još jednom zabila nož u leđa Bradu Pittu?

02.06.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Njihova romansa se rasplamsala davne 2004. godine na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith', a tada su ih nazivali jednim od najljepših holivudskih parova svih vremena. Ljubav je počela vatreno, a isto tako i završila jer ovaj bivši par još uvijek ima nerazjašnjenih problema oko kojih se i danas strastveno svađaju

Koliko burno je njihova ljubav počela, toliko burno je i završila. Angelina Jolie i Brad Pitt kao jedne od najvećih glumačkih zvijezda zajedno su sagradili pravo carstvo i osnovali obitelj, no njihovim razvodom carstvo je izgubilo temelje, a lijepa obiteljska priča pretvorila se u bitku za skrbništvo nad djecom. Iako su se rastali 2016. godine, njihova bitka još uvijek traje!

Prema pravnim dokumentima do kojih je došao Page Six, Brad Pitt tvrdi da su se bivši supružnici dogovorili da nikada neće prodati svoj udio imanja u Francuskoj, nikada bez odobrenja onog drugog. Imanje se nalazi na južnom dijelu Francuske, a tamo imaju velike vinograde iz kojih se proizvode cijenjena vina. Posebno je cijenjen rose, koji je nedavno proglašen kao najpoželjnije vino provansalskih vinograda.

  • +5
Brad Pitt i vinograd Izvor: Profimedia / Autor: Serge Chapuis/Chateau Miraval / / The Mega Agency / Profimedia

Brad Pitt sada tvrdi da je Jolie potajno planirala prodati svoj dio njihovog imanja u Francuskoj, a sve kako bi mu se osvetila usred njihove gorke bitke oko skrbništva.

Iako su se o podjeli imovine dogovorili, glumac je u ljeto 2021. doznao da mu je bivša supruga radila iza leđa. Naime, tada je doznao da je glumica prodala svojih 50 posto udjela ruskom oligarhu, a sve zbog nepovoljne odluke o skrbništvu kojom je roditeljima dodijeljeno zajedničko skrbništvo nad njihovo šestero djece.

  • +5
Angelina Jolie i Zahara Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

'Njena odluka da prekine pregovore s Pittom bila je namjerna i izgovorena. Kao što će se pokazati na suđenju, Jolieni postupci bili su nezakoniti, ozbiljno i namjerno su oštetili Pitta, a ona se nepravedno obogatila', stoji u dokumentu podnesenom Vrhovnom sudu Los Angelesa.

Također, Pitt vjeruje da je njegova bivša supruga s razlogom odabrala moćnog Rusa koji ima veze s Vladimirom Putinom, jer je znala da bi to bilo loše za posao.