MODNA INSPIRACIJA

Izgleda senzacionalno: Ana Gruica Uglešić godišnji provodi u Italiji, a haljine koje nosi ostavljaju bez daha

05.08.2021 u 10:14

Bionic
Reading

Poznata splitska glumica i fitness trenerica punim plućima uživa u ljetnim čarima, a godišnji odmor provodi zajedno sa suprugom, Boranom Uglešićem, u bajkovitoj Veneciji. Za romantični odmor Ana bira jednako tako romantične haljine, a odlično osmišljene stajlinge objavljuje na svom Instagram profilu

Ako ste željni romantičnog odmora i predivnih prizora, Venecija je uvijek dobar izbor, a upravo su se u jedan od najromantičnijih gradova Europe na odmor uputili Ana Gruica Uglešić i njezin suprug, splitski psihijatar Boran Uglešić.

Nekadašnja manekenka, a danas poznata splitska glumica i fitness trenerica u odmoru doista uživa, a obožavatelje redovito razveseli fotografijama na društvenim mrežama. Ana, koja je i inače uvijek dotjerana, na odmor je ponijela odlične modne kombinacije, a prednjače romantične i izazovne haljine.

Tako je godišnji odmor započela u vrlo efektnoj kimono haljini, a čini se kako u njezinom ormaru ovog ljeta prevladavaju vrlo ženstvene i elegantne haljine po uzoru na spavačice. Naime, upravo su takvi modeli veliki hit ove modne sezone, a Aninoj vitkoj figuru pristaju savršeno. Na jednoj objavljenoj fotografiji Ana pozira na gondoli odjevena u vrlo izazovnu bijelu satensku haljinu ukrašenu čipkom. Fotografija je, očekivano, privukla pažnju brojnih Aninih prijatelja i pratitelja, a mnogi se slažu kako splitska glumica izgleda senzacionalno.

U drugoj objavi Ana je ostavila bez daha crnom, uskom haljinom koja je u punom sjaju pokazala njezinu vitku figuru. Za romantičnu večeru u restoranu Ana je igrala na kartu mistične elegancije, a nabranu haljinu s prozirnim materijalom te tankim naramenicama kombinirala je sa sandalama vrtoglavo visokih potpetica te upečatljivim visećim naušnicama.