MODNA IKONA

Amal Clooney u senzacionalnom izdanju: Teško se odlučiti je li bolja haljina ili frizura

22.06.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Najpoznatija odvjetnica na svijetu jedna je od najbolje odjevenih žena, a modne pogreške za nju su nepoznanica. Lijepa crnka ima impresivnu garderobu, od elegantnih poslovnih komada, preko chic dnevnih kombinacija do senzacionalnih večernjih izdanja u kojim zablista u maniri diva iz zlatnog doba Hollywooda

Amal Clooney sa slavnim suprugom Georgeom Clooneyjem pojavila se na proslavi 50. rođendana prijateljice Charlotte Tilbury, slavne vizažistice i vlasnice istoimenog make up brenda. Za tu je prigodu doslovno zablistala u srebrnoj 'metalnoj' haljinici, koju potpisuje modna kuća Paco Rabanne.

Riječ je o prepoznatljivom chainmail modelu slavnog brenda, koji je lijepoj crnki pristajao kao saliven. Poznata je njezina ljubav prema svjetlucavim haljinama, najčešće u srebrnoj ili zlatnoj boji, jednostavnog kroja i mini dužine, što je bezvremenski izbor kojim se ne može pogriješiti.

Fotografiju lijepe odvjetnice podijelio je na društvenoj mreži njezin vizažist i frizer Dimitris Giannetos nazvavši je 'Studio 54 glam'.

Efektan stajling Amal je zaokružila odličnim makeupom i još boljom frizurom za što je bio zadužen Giannetos. Voluminozna frizura s razdjeljkom sa strane, stilizirana je u sirena valove koji su naglasili njezinu čokoladno smeđu boju upotpunjenu babylights pramenovima u svjetlijoj nijansi.

  • +6
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: JAMES VEYSEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

'Amal ima prirodno vrlo lijepu kosu, a pramenovi u boji javora stvaraju 3D efekt kada se oblikuje frizura. Upotrijebio sam uvijač od 2 cm i počeo sam 5 cm od lica, uvijajući kosu u različitim smjerovima. Zatim sam prošao četkom kroz kovrče kako bih postigao lepršavi, disko, Studio 54 efekt', rekao je za Vogue Giannetos, dodavši da je frizuru završio s L'Oréalovim klasičnim Elnett lakom za kosu kako bi zadržao postojanost i dao joj dodatni sjaj.

Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: TOBIAS STEINMAURER / AFP / Profimedia