proljetni trend

Odlična alternativa haljinama: Amal Clooney ima tako dobar stajling

18.05.2023 u 09:38

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: TOBIAS STEINMAURER / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Ovog proljeća Amal Clooney ne izlazi iz kombinezona koji predstavljaju tako elegantnu i chic alternativu klasičnim haljinama. Istovremeno moćan i ženstven, kombinezon je nepogrešiv modni odabir, baš kao i stajling koji je Amal servirala u Njemačkoj

Kada Amal Clooney otkrije modni komad koji joj se dopada, nosi ga vrlo često. Mnogi se još uvijek jako dobro sjećaju prošlog ljeta koje je slavna odvjetnica za ljudska prava u modnom smislu obilježila mnoštvom chic vintage haljina? Ovog proljeća za oko su joj zapeli elegantni kombinezoni. Ovog tjedna pokazala je čak dva stajlinga kojima su dominirali kombinezoni kao chic i tako sofisticirane alternative klasičnim haljinama.

Amal je u Beču prisustvovala festivalu 4GameChangers 2023., gdje je razgovarala s dobitnicom Nobelove nagrade za mir Nadiom Murad o važnosti ljudskih prava i slobode tiska. Za tu priliku Amal je odabrala tamno sivi kombinezon bez rukava na pruge. Stajling upotpunjen tankim kožnim remenom u struku, bio je strukturiran i profesionalan, ali izrazito modernog izgleda. Ovaj model kombinezona širokih nogavica, koji je spojila s klasičnim crnim salonkama, istovremeno djeluje vrlo moćno i ženstveno te strogi kroj klasičnog odijela odlično spaja s lepršavošću elegantne haljine.

Nekoliko dana ranije Amal je zablistala na dodjeli nagrada Prince's Trust i TKMaxx & Homesense u Atelier Versace kombinezonu boje pijeska s kožnim remenom. Tada je stajling upotpunila crnim salonkama špic vrha koje su naglasile elegantni dojam.

Amal je još jednom izgledala besprijekorno, a obzirom kako joj kombinezoni pristaju ni ne čudi da upravo taj komad predstavlja jedan od njezinih omiljenih proljetnih izbora. Jednostavan za nošenje, a još lakši za kombiniranje dobar kombinezon u ormaru zlata vrijedi. Samo nabacite dobre cipele, torbu i nakit i u tren oka imat ćete dobitnu odjevnu kombinaciju.

  • +6
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: JAMES VEYSEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA