bez mane

Kakav povratak na crveni tepih: Amal Clooney zablistala je u savršenom kombinezonu

16.05.2023 u 18:03

  • +6

Amal i George Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: JAMES VEYSEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

George i Amal Clooney sasvim opravdano su privukli poglede na dodjeli nagrada u Londonu, a zanosna Amal i ovog puta je odabrala modnu kombinaciju kojoj je teško naći manu

Amal Clooney poprilično nas je 'razmazila' po pitanju njezine garderobe za crveni tepih. Bilo da se radi o pomno ukrašenoj vintage haljini Johna Galliana za londonsku premijeru Ticket to Paradise ili srebrnom bojom obojanom haljinom za Kennedy Center Honors, poznata odvjetnica nikada se ne suzdržava od glamuroznih modnih izbora.

No, njezino posljednje pojavljivanje na crvenom tepihu pokazuje njezinu sposobnost da nosi različite stilove, budući da je odabrala kombinezon umjesto svoje tipične večernje odjeće. Na dodjeli nagrada Prince’s Trust i TKMaxx & Homesense u londonskom Theatre Royal Drury Lane, Amal je otišla u drugačijem stilskom smjeru od svojih uobičajenih kompleta ukrašenih šljokicama i odlučila se za klasičniji izgled.

Izbor je pao na puderasto ružičasti kombinezon s hlačama širokih nogavica koje sežu do poda i crnim kožnim remenom koji ističe struk. Amal je stilski sjajan kombinezon dopunila srebrnim naušnicama, krem torbicom sličnog tona te i parom crnih salonki špic vrha.

Paru se na crvenom tepihu pridružila i Amalina majka, Baria Alamuddin, koja nosila krojene hlače u sličnoj nijansi kao i Amal, uparene s prozirnom ukrašenom jaknom i dramatičnim nakitom s perlama Inače, ovo je prvi put da su George i Amal zajedno prošetali crvenim tepihom u 2023. godini, budući da u posljednje vrijeme izbjegavaju javna pojavljivanja, posjećujući samo nekoliko događaja zajedno godišnje.

  • +5
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: LESE/Head To Toe Celebrities / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia