OPREZ, SNIMA SE!

Vatrene scene na Zagrebačkom velesajmu

21.07.2015 u 22:22

  • +8

Besson zapalio Velesajam

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic

Bionic
Reading

Filmski set za potrebe snimanja filma Luca Bessona 'Jezero' (The Lake) postavljen je na istočnom ulazu Zagrebačkog velesajma te je pretvoren u ratno Sarajevo, a donosimo vam fotografije sa snimanja na parkiralištu sa sjeverne strane Inine zgrade, na kojem su pod nadzorom zagrebačkih vatrogasaca zapaljeni automobili i oprema

Da ne nedostaje akcije na snimanju filma 'Jezero', uvjerile su nas u to fotografije sa seta koji su osiguravali zagrebački vatrogasci. Podsjetimo, riječ je o snimanju visokobudžetnog akcijskog filma o mornaričkim komandosima koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu i pritom na dnu jezera otkrivaju sanduke u kojima su skrivene zlatne poluge.

Slavni Francuz Luc Besson koscenarist je i producent filma koji režira Steve Quayle, stalni suradnik Jamesa Camerona. Glavne uloge igraju Sullivan Stapleton (300: Uspon carstva), Charlie Bewley (Sumrak) i Diarmaid Murtagh. Jednu od uloga igra i J. K. Simmons, dobitnik Oscara za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu 'Ritam ludila'.

Film se snima u Hrvatskoj od sredine lipnja, a polovicu ekipe čine hrvatski filmski djelatnici.