Jedna od najprodavanijih knjiga

Tisja Kljaković Braić spremila drugi nastavak svoje uspješne knjige karikatura, nazvala ju je 'Oni 2'

31.08.2021 u 12:34

Bionic
Reading

Na radost brojnih štovatelja njezinih djela, akademska slikarica i spisateljica svojoj genijalnoj knjizi karikatura, ujedno jednoj od najprodavanijih knjiga kod nas, uskoro predstavlja nastavak. U knjizi 'Oni 2' nalaze se nove karikature. Za razliku od prve knjige, ova sadrži i tekstove koje je napisala, a nadovezuju se na karikature

Ako su 'Oni' Tisje Kljaković Braić dotaknuli publiku svih dobi i ukusa, nastavak 'Oni 2' potpuno će je osvojiti. Splitska majstorica ilustracije i riječi uspjela je u onome što ne uspijeva mnogima – sjajan prvijenac potvrditi jednako uzbudljivim nastavkom, stoji u priopćenju izdavačke kuće Fraktura.

Ono što nas je privuklo uspješnici 'Oni' – portret jedne neobično obične obitelji - u nastavku će nas prikovati uz stranice. Male stvari i velike emocije, tako bi se mogao opisati sadržaj Tisjine nove knjige. A ako bismo tražiti niz pridjeva, mogli bismo navesti sljedeće – dirljivo, duhovito, prodorno. Pogovor knjige napisao je splitski reper Vojko V.

'Knjiga je nastajala dvi godine. A Vojko V je napravio pogovor jer volim što radi, blisko mi je.. Nisam tila neki stručni osvrt, već njegov dojam, kad je doša kod nas na pivo. I to sam dobila', rekla je kratko umjetnica za tportal. Nova knjiga 'Oni 2' u prodaji će se pojaviti u rujnu, a trenutno se može naručiti u pretprodaji.