NAGRADNJAČA

Pogledajte prvi zagorski mjuzikl 'Zeleno blago'

04.10.2013 u 09:13

Bionic
Reading

Premijera prvog zagorskog mjuzikla 'Zeleno blago' održat će se 7. listopada 2013. u festivalskoj dvorani u Krapini u 20h, a pretpremijera 6. listopada!

Grupa mladih entuzijasta, svi redom rođeni Zagorci, vođeni idejom Svena Šamsa, okupili su se kako bi zajedničkim snagama stvorili mjuzikl o Hrvatskom zagorju.

Trideset sudionika, od čega ih se dvadeset izmjenjuje na pozornici, čini cjelinu koja zajedničkim snagama pokreće ovaj projekt nazvan 'Zeleno blago'. Jedinstvenost ovog projekta leži u činjenici da uz savjetnike sve rade volonterski te da je scenarij nastao iz pera Katarine Špoljar, Svena Šamsa i Marijane Brcko.

Budući da se radi o mjuziklu, trebalo je okupiti ponajbolje zagorske mlade nade kako bi svojim glasovnim sposobnostima dodatno pridonijele ovom unikatnom glazbeno-scenskom doživljaju. Cijeli projekt ne bi se uspio realizirati bez Tihomira Kožine, koji je i autor glazbe i libreta te mladog glazbenika Igora Martineka koji je glazbeni producent mjuzikla.

Osim Tihomira i Igora, u mjuziklu sudjeluju i ostali ponajbolji zagorski pjevači poput Dejana Roginića, Tomislava Puntarića, Semente Rajhard, a svoj pečat daje i student glume na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, Matija Šakoronja, čiji su glumački partneri najmlađi glumci, dvoje iznimno talentirane djece – Eugen Bival i Dorotea Dolenec te zagorski pjesnik Vladimir Šuk koji je odlično uprizorio njihovog djeda.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio po dvije pozivnice (jedna vrijedi za dvije osobe) za pretpremijeru i premijeru

Molimo čitatelje da u prijavi navedu za koji datum žele ulaznice.

Pozivnice za pretpremijeru 6. listopada su osvojile:

Andreja Vrančič
Sanja Fruk

Pozivnice za premijeru 7. listopada su osvojile:

Marija Herent
Dunja Stanković