MUŠKI PROZNI BLOK

Objavljeni novi besplatni elektronički romani

  • Autor: V.I. / Hina
  • Zadnja izmjena 12.10.2015 17:43
  • Objavljeno 12.10.2015 u 15:31
BEK  -muški prozni blok

BEK -muški prozni blok

Izvor: Screenshot / Autor: Besplatne elektroničke knjige

U okviru projekta Besplatne elektroničke knjige objavljena su tri romana - 'Ljeto u gradu' Zorana Lazića, 'Posljednji dani panka' Gordana Nuhanovića i 'Ljubav je sve' Krešimira Pintarića

S tim novim 'proznim muškim blokom' na mrežnim stranicama projekta Društva za promicanje književnosti na novim medijima sada je od 179 objavljena dostupno 163 naslova, koji su čitani ukupno više od 950 tisuća puta - svaki je naslov u prosjeku čitalo više od 5300 posjetitelja.

U dosadašnjih četrnaest godina, mrežne stranice projekta zabilježile su više od 1,6 milijuna posjetitelja, što je u prosjeku više od sto tisuća godišnje, a čitanost besplatnih knjiga kontinuirano raste, osobito nakon lansiranja redizajniranih stranica projekta u travnju, i već je u prvih devet mjeseci ove godine srušen rekord na godišnjoj razini, izvijestilo je Društvo.

Roman 'Ljeto u gradu' Zorana Lazića, autora nekoliko zbirki priča i scenarista, kao i 'Ljubav je sve' Krešimira Pintarića, pjesnika, proznog autora i kolumnista, objavljeni su u drugom, izmijenjenom izdanju, a 'Posljednji dana panka' novinara i pisca Gordana Nuhanovića u reizdanju.

Knjige su dostupne na adresi elektronickeknjige.com. Objavljene su uz financijsku potporu Grada Zagreba, dok je Društvo za promicanje književnosti na novim medijima korisnik institucionalne potpore Zaklade 'Kultura nova'.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!