HUMANITARNI KONCERT

Djeca pokojnog humanitarca sviraju da bi preživjela

braća gal

braća gal

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Troje mladih i talentiranih glazbenika, ujedno djeca nedavno preminulog humanitarca Damira Gala, organiziraju koncert u čast svom ocu, ali i da bi prikupili novac za život jer nakon što su ostali bez obaju roditelja preživljavaju sa 1600 kuna

U Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6a) u subotu 19. studenog Tamara, Filip i Tin Gal svirat će klasike poput Mozarta i Bacha na koncertu 'In memoriam – Damir Gal', u spomen na nedavno preminulog oca Damira Gala, ali i da bi zaradili za život i daljnje školovanje. Naime, preživljavaju sa 1600 kuna, a kao glava obitelji nametnula se najstarija Tamara (22), koja se brine o braći Filipu (20) i Tinu (15) otkako su ostali bez obaju roditelja. Sve troje profesionalno su školovani glazbenici, a pomoć im je potrebna da bi mogli nastaviti školovanje, ali i za osnovne egzistencijalne potrebe.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti po cijeni od 50 i 100 kuna te se mogu rezervirati na brojeve telefona 097/ 7938 364 ili 091/ 8954 045. Sav prihod od koncerta ide Tamari, Filipu i Tinu, kojima možete pomoći i donacijom na tekući račun u Zagrebačkoj banci, br. 3222996920, na ime Tamare Gal.

Više o životnoj priči hrabrih glazbenika pročitajte u Večernjem listu

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi