PONUDA POSLOVA

Vozač, mornar, prodavači... Velike tvrtke zapošljavaju, evo što se nudi

03.08.2023 u 11:00

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike za sve spremne na karijerni zaokret

PIK VRBOVEC, vodeća mesna industrija u regiji koja postavlja i predvodi trendove, zapošljava Vozača (m/ž). Opis posla uključuje upravljanje teretnim vozilom, prisutnost na utovaru/istovaru robe te uredno vođenje i popunjavanje sve prateće propisane dokumentacije. Zauzvrat ti nude strukturirano uvođenje u posao, naknadu za topli obrok, dodatne novčane pogodnosti, jednokratnu potporu za novorođenče i odlične uvjete za rad. Javi im se najkasnije do 10. kolovoza.

Grupa Vindija obuhvaća deset tvrtki iz širokog područja prehrambene industrije od kojih je pet u Hrvatskoj, a pet u zemljama regije. Broje više od 4.000 radnika, a svoj tim sada žele osnažiti na poziciji: Kotlovničar/frigorifičar (m/ž). Poželjno je da kandidati imaju položen važeći stručni ispit, ali to nije uvjet za prijavu na oglas, opis posla podrazumijeva upravljanje i kontrolu kotlova i kompresorskih stanica, a svoj životopis im trebaš poslati do 11. kolovoza.

Odgovorna si, motivirana i ambiciozna osoba? Obožavaš sport i voliš komunicirati s ljudima? Spreman/na si učiti, rasti i razvijati se? Odlično! Sportvision za trgovine u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Labinu, Pazinu, Puli, Zaprešiću, Varaždinu, Čakovcu i Dugopolju traži Prodavače (m/ž). Pridruži im se i postani dio međunarodnog tima ljudi koji na tržište prvi donose nove sportske kolekcije i stvara nove trendove. Prijave primaju najkasnije do 8. kolovoza.

Dream Yacht Croatia, najveća charter tvrtka na svijetu koja se bavi iznajmljivanjem jedrilica i katamarana, zapošljava Mornara u charter bazi (m/ž). Opis posla, između ostalog podrazumijeva održavanje plovila tijekom zimskog perioda i rad u škveru, intervencije na brodovima tijekom sezone, primopredaju plovila i komunikaciju s gostima, a nude ti stimulativna primanja, odlične uvjete rada i ugodnu radnu atmosferu. Prijave primaju do 6. kolovoza.

Spreman/na si za novi izazov i za rad u hrvatskoj korporaciji? Jedinstvena si i motivirana osoba? Tražiš poslodavca koji će cijeniti tvoj trud i podržavati tvoj profesionalni i osobni razvoj? Ne traži dalje! Do 11. kolovoza prijavi se na oglas za Skladištara (m/ž) i postani dio Bomark Ambalaže, tvrtke koja je od male obiteljske distributerske tvrtke prerasla u proizvođača i distributera koji posluje na području cijele Europe.