TEX LOGISTIKA

Tisak investirao 10 milijuna kuna u paketnu dostavu

03.10.2016 u 13:00

Bionic
Reading

Najveći hrvatski lanac kioska Tisak u vlasništvu Agrokora investirao je 10 milijuna kuna u logističko-distributivni centar u u Svetoj Nedelji kako bi poslovanje prilagodio novoj usluzi pod nazivom - TEX logistika

Riječ je logističkoj platformi s najširom mrežom click&collect u Hrvatskoj koja za cilj ima postati neizostavan partner malim i srednjim kompanijama, s posebnim naglaskom na internetsku trgovinu, e-commerce

TEX logistika partnerima će pružati mogućnost paketne dostave na više od 1.000 kioska Tiska, 50 Paketomata – automatiziranih paketnih pretinaca, u prodavaonice Super Konzuma, na kioske iNovina te dostavu na adresu kupaca.

Uz pružanje usluga paketne dostave TEX logistika nudi i uslugu skladišne logistike koja osigurava skladištenje pakiranih prehrambenih proizvoda, tehničke robe, rezervnih dijelova, zbirnih pošiljki i sličnog na više od 20.000 paletnih mjesta.

TEX logistika omogućuje i kvalitativnu i kvantitativnu provjeru robe, optimizaciju zaliha, obradu povrata, manipulaciju, deklariranje, etiketiranje i brojne druge operacije skladišne proizvodnje.

'Tisak se u proteklom razdoblju razvio u tvrtku koja se specijalizirala za pružanje cjelovitih logističkih rješenja – od paketne distribucije, transporta, skladišne logistike do međunarodnog prijevoza. Tisak je ujedno i vodeći pružatelj click&collect usluge u Hrvatskoj. Nastavno na to, TEX logistika rezultat je poslovnog i logističkog iskustva Tiska kao vodećeg hrvatskog distributera. Tiskov novi logistički iskorak ima za cilj postati vodeći partner domaćim i stranim e-commerce kompanijama u segmentu B2C i istovremeno razvijati usluge C2C i B2B', izjavio je Hrvoje Kraljević, predsjednik Uprave Tiska.