OTKRIO GDJE JE OPUŠTEN

Tedeschi: Prvi milijun zaradio sam na najbizarnijem artiklu

02.02.2017 u 10:58

Bionic
Reading

Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe, gostujući u emisiji INTERVIEW 20 BHT1 koja će se emitirati u petak navečer, otkrio je kako je zaradio svoj prvi milijun distribuirajući žvakaće guma. Danas Tedeschi zapošljava više od 5.500 radnika i jako je ponosan na rast kompanije

'Ako uzmemo da smo 1991. napravili manje od milijun eura prihoda, a da smo prošlu godinu završili na nivou 700 milijuna, onda je to gigantski rast u 25 godina. Zahvalan sam prije svega svim našim zaposlenicima, na čelu s menadžmentom, ali i našim poslovnim partnerima bez čije suradnje ne bi bilo ovakva rasta', rekao je Tedeschi.

'Možda ne postoji bizarniji artikl, nego zaraditi prvi milijun na - gumi za žvakanje', kazao je.

Otkrio je i nekoliko stvari iz osobnog života. Bilo mu teško odabrati što mu je najljepše u Sarajevu.

'Ovako ću vam reći: da mogu biti onaj koji jesam. Totalno opušten, bez ikakvog zauzimanja poze. Naime, kad bih i htio zauzeti pozu, to Sarajlije ne podnose', konstatirao je, dodajući da iz Sarajevo uvijek ode s viškom kilograma.

S televizije BHT1 najavljuju da je Tedeschi s ljubavlju govorio i o Sarajevo Film Festivalu, a posebno se osvrnuo i na košarku, igru Džanana Muse u KK Cedeviti, te je s nostalgijom govorio o vremenu kada je KK Bosna osvajala trofeje.

'Uživat ćete u ovom izdanju emisije INTERVIEW20 koje gledate u 21.00h na BHT1 ovog petka', stoji u najavi.

YouTube Autor: YouTube