MOJPOSAO

Razmišljaš o promjeni posla? Provjeri kakve prilike se nude na tržištu

13.05.2022 u 12:36

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike

Petodnevni radni tjedan. Atraktivna primanja i benefiti kao što su božićnica, premije u obliku neto isplate i poklona za djecu. Stručno uhodavanje i osposobljavanje za preuzimanje radnih zadataka. Sufinanciranje sportskih aktivnosti i zdravi pokloni. Sve to (i mnogo više) nudi ti Kaufland Hrvatska, jedan od vodećih trgovačkih lanaca koji te poziva da se pridružiš njihovom profesionalnom, dinamičnom i predanom timu. Trenutno traže pojačanja na sljedećim pozicijama: Sezonski radnik u prodaji (m/ž), Radnik u prodaji (m/ž), Radnik u prodaji (m/ž) te Skladištar/Radnik na pripremi robe (m/ž).

Elektro Imber, mlada, dinamična i inovativna kompanija, zbog proširenja posla traži kandidate koji će postati dijelom njihovog tima. Preciznije, traže: Referenta voznog parka (m/ž), Referenta nabave (m/ž), Tehničkog crtača/suradnika u izgradnji (m/ž) te Skladištara (m/ž). Nude ti dinamičan posao s velikim raznolikostima koje ostavljaju ogroman prostor za učenje i stručno usavršavanje, stimulativna primanja, poticajnu i ugodnu radnu okolinu. Javi im se do 23. svibnja.

Roletarstvo-Dodić je poslodavac koji gradi poštovanje, povjerenje, dijalog i timski rad. I koji zapošljava na radnom mjestu: Monter (m/ž)! Opis posla uključuje montažu proizvoda za zaštitu od sunca, a zainteresirani kandidati moraju biti spremni na rad na visini. Rok za prijavu na oglas ističe 16. svibnja, a nude ti moguććnost zasnivanja stalnog radnog odnosa, ugodno radno okruženje, odlične kolege i stimulativna primanja.

BAUHAUS - Specijalist za radionicu, kuću i vrt je tvrtka koja sa sveukupno osam centara u Hrvatskoj sa više od 750 zaposlenika pruža vrhunsku uslugu kupcima, pristupajući im srdačno i stručno. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji: Prodavač (m/ž). Bit ćeš zadužen/a za prijem kupaca, prodaju robe iz asortimana te održavanje urednosti odjela, a zauzvrat ti nude mogućnost stalnog zaposlenja, obuku, popust za zaposlenike te ugodnu radnu okolinu. Oglas ostaje aktivan do 20. svibnja.

Kontinuirano rastu i otvaraju nove poslovnice. Ulažu u visoke standarde u svim segmentima poslovanja te razvoj odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima. Glavni aduti po kojima se ističu kao Poslodavac su briga za radnike, što uključuje usavršavanje, edukacije i osobni razvoj, a sve u ugodnoj radnoj atmosferi. Oni su Interigre, a trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu: Hostesa/Operater u automat klubu (m/ž). Javi im se do 20. svibnja.