DOGOVORENA SURANJA

Radnici Dalmacijavina od danas nose radnu obuću Borova

27.09.2016 u 12:00

  • +3

Dalmacijavino i Borovo dogovorili suradnju

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Luka Diel-Zadro, predsjednik Uprave Dalmacijavina i Dubravko Šimenc, voditelj branda Borovo, potpisali su u Splitu Sporazum o suradnji između dvije tvrtke u segmentu radne i zaštitne obuće

Obje kompanije, iako jedna u državnom, a druga u privatnom vlasništvu dijele iskustva prošlosti kao izvornih hrvatskih proizvođača. Tako će od sada radnici Dalmacijavina u vinogradu u Drnišu koristiti radnu obuću tvrtke Borovo, a dvije će tvrtke raditi i na razvoju i proizvodnji Pipi Startasica koje će biti predstavljene sljedeće proljeće.

'Vrlo smo zadovoljni uspostavljanjem suradnje s Borovom, s obzirom da se radi o dva prepoznatljiva hrvatska branda koja sve uspješnije posluju, unatoč mnogim problemima koji su još donedavno pratili obje tvrtke. Dalmacijavino smo preuzeli u stečaju i naš prvi zadatak bio je ponovo pokrenuti proizvodnju i vratiti proizvode na police trgovina. Sada kada se polako vraćamo, možemo razmišljati o projektima poput Pipi Startasica, koji će našem proizvodu dati određenu dodanu vrijednost', izjavio je Luka Diel-Zadro, predsjednik Uprave Dalmacijavina.

'U vremenu kada se sve teže na tržištu nalaze kvalitetni partneri, oni koji podržavaju razvoj hrvatskog gospodarstva s ciljem zadržavanja proizvodnje i očuvanja dugogodišnje tradicije s ponosom danas potpisujemo Sporazum o suradnji s Dalmacijavinom', rekao je Dubravko Šimenc, voditelj branda Borovo.