kampanja u argentini

Pevex krenuo u neobičnu kampanju, radnike traže na drugom kraju svijeta

18.03.2024 u 08:36

Bionic
Reading

Pevex je pokrenuo dvotjednu kampanju u Buenos Airesu gdje hrvatskim iseljenicima nudi posao kako bi ih poteknuo na povratak u domovinu. Oglasi ove kompanije postavljeni su na nekoliko lokacija u agrentinskom glavnom gradu.

U Argentini je, prema podacima, kako su naveli iz Pevexa više od 250.000 'naših ljudi' što smatraju velikim potencijalom za povratak onih koji su spremni i to žele. Iz ove kompanije navode kako im mogu ponuditi radno mjesto.

'Kako je Hrvatska prihvatljiva ljudima iz Nepala, Filipina, Indije, onda sigurno Pevex može biti dobar i prihvatljiv poslodavac našim ljudima koji se žele vratiti u domovinu. Nitko to još nije napravio, pa zašto ne bismo bili prvi, ako smo prvi hrvatski trgovački lanac', odgovorili su Glasu Slavonije na upit kako to da su pokrenuli kampanju u Argentini.

Tom kampanjom žele istražiti koliko je hrvatskih iseljenika spremno doći raditi u Hrvatsku. Kaže kako još ne zapošljavaju strane radnike, ako se govori o zaposlenicima iz Nepala, Filipina, Indije.

'U svim kampanjama naglašavamo ono što je obilježje nas kao poslodavca, a to su kontinuirana povećanja primanja jer želimo zadovoljne djelatnike. Osim toga mi smo kompanija koja se razvija, raste, pa je sigurno i to dobar atribut budućim zaposlenicima. Imamo jasnu strategiju, a ona uključuje daljnju ekspanziju u kojoj će svaki trenutačni i budući zaposlenik vidjeti stabilnost i sigurnost', naveli su iz Pevexa napominjući kako se kontinuirano šire i rastu, a u idućih godinu dana planiraju otvoriti najmanje 100 radnih mjesta.

Ne znaju kako će proći kampanja u Argentini, ali su rekli kako im se svakodnevno javljaju zainteresirani za radno mjesto. Osim u Argentini, ovaj se hrvatski trgovački lanac oglašava i u Mađarskoj, ali kažu kako tamo 'imaju neku drugu kampanju'.