HOĆE LI ISPUNITI OBEĆANJE

Peruško bi danas trebao predstaviti dokument koji svi očekuju

18.05.2018 u 06:57

Bionic
Reading

Izvanredni povjerenik u Agrokoru Fabris Peruško mogao bi danas predstaviti javnosti nacrt konačnog teksta nagodbe. Barem je tako najavio na nedavnom sastanku u Vladi, o čemu je u HRT-ovoj emisiji 'U mreži Prvog' u srijedu govorio HDZ-ovac Josip Borić

'Vjerujem u datume koje je najavio izvanredni povjerenik Fabris Peruško, a to su 18. svibnja i 20. lipnja', istaknuo je Borić.

Zanimljivo je kako je sam Peruško, ranije u utorak obraćajući se medijima, najavio prezentaciju nagodbe sljedeći tjedan. Što je od toga točno, bit će jasno nakon današnjeg dana.

Na istoj toj konferenciji za novinare Peruško, okružen predstavnicima vjerovnika, poručio je kako pisanje nagodbe napreduje, ali kako ga otežavaju 'psihoza' i 'taktička osporavanja'.

Pod 'psihozom' je mislio na atmosferu koja je nastala nakon izbijanja afere Hotmail i ostavke potpredsjednice Martine Dalić.

Govoreći o 'taktičkim osporavanjima', neizravno je prstom pokazao na Franck, Adris grupu i Agram jer pod znak pitanja stavljaju potraživanja drugih vjerovnika i traže za sebe pravedniju nagodbu.

  • +3
Fabris Peruško dao je izjavu za medije vezanu uz tijek postizanja nagodbe Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL