individualni pristup

Optima Telekom iskoračila na ICT tržište; evo što nude

06.07.2017 u 13:21

Bionic
Reading

Optima Telekom, uz ponudu fiksnih telekomunikacijskih usluga i rješenja, u posljednje je vrijeme zakoračio i u ICT segment.

Optima Telekom svoju ICT ponudu temelji na  standardnim i posebnim ICT rješenjima, pri čemu posebno vodi računa o individualnom pristupu svakom korisniku. 

Standardne ICT usluge su predefinirane usluge ili paketi koji u potpunosti zadovoljavaju potrebe većine poslovnih korisnika. Neke od standardnih ICT usluga su Office 365, OT Cloud Fax, Antivirus zaštita, Nadzor vozila, Najam multifunkcionalnih uređaja i Video nadzor.

Korištenjem Office 365 usluge, uvijek možete imati najnoviju verziju Office standardnih uredskih programa. Osim Worda, Excela, PowerPointa i Outlooka uz ovu uslugu Optima Telekom nudi i OneDrive aplikaciju za pohranu podataka u oblaku i komunikacijski softver Skype, ovisno o odabranom paketu. Usluga OT Cloud Fax omogućava jednostavan i brz način primanja i slanja fax poruka putem interneta, bez fax uređaja i zasebnog telefonskog priključka.

Optima Telekom omogućava i Najam multifunkcionalnih uređaja koji pružaju mogućnost ispisa, kopiranja i skeniranja. Video nadzor se koristi za zaštitu objekata svih veličina i namjena, a Optima korisnicima usluge omogućava instalaciju potpunog i cjelovitog rješenja koje uključuje izradu projekta, implementaciju, konfiguraciju te uspostavu kontrole samog sustava.

Jedna od vrlo traženih usluga je i usluga Fiskalnih blagajni – OptiFiskal Mini i OptiFiskal Maxi, koje uključuju sve u jednom uređaju (blagajna, pisač, aplikacija), besplatnu instalaciju i tehničku podršku 24 sata dnevno.

‘Kao jedan od vodećih pružatelja telekomunikacijskih usluga u zemlji, prvenstveno vodimo računa  da svojim uslugama i tehnološki naprednim rješenjima olakšamo poslovanje našim korisnicima, smanjimo im poslovne rizike te stvorimo prostor za dodatne uštede i rast.  Na taj način Optima želi biti idealan partner koji će podići poslovanje svakog poslovnog korisnika na višu razinu te zbog toga kontinuirano ulažemo i unaprjeđujemo našu ponudu. S posebnim zadovoljstvom mogu reći da smo u tome uspješni, a što dokazuju naši korisnici koji iz dana u dan sve više prepoznaju prednosti Optiminih usluga’, izjavila je Mirela Šešerko, članica Uprave Optima Telekoma i jedna od pokretačica ekspanzije ICT poslovanja na hrvatskom tržištu.

Optima Telekom nudi i mogućnost financiranja projekata putem leasinga koji omogućuju unapređenje poslovanja pod uvjetima koji štite kapital korisnika i pomažu u zadržavanju kreditne sposobnosti kod poslovnih banaka i dobavljača.