SPREMNI NA PROMJENU?

Od bankara do građevinara: Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa za posao

30.03.2023 u 20:00

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao donosi atraktivne poslovne prilike

Smatraš se proaktivnom, fleksibilnom i otvorenom osobom? Voliš komunicirati s ljudima? Posjeduješ izvrsne pisane i verbalne komunikacijske, prezentacijske i prodajne vještine? Odlično! Do 7. travnja javi se na oglas za radno mjesto Savjetnik za korisničku podršku (m/ž) i postani dijelom tima tvrtke Telemach Hrvatska. Novim kolegama nude mogućnost napredovanja, naknadu za topli obrok, mogućnosti učenja putem razmjene znanja i edukacija, sistematski pregled jednom godišnje te nagrađivanje predanosti i uspjeha.

Grupa Admiral Slovenija objedinjuje vrhunske usluge u području igara na sreću, hotelijerstva, ugostiteljstva i zabave. I traži nove kolegice i kolege! Trenutno zapošljavaju Konobara (m/ž) i Pomoćnog kuhara (m/ž) i Kuhara u Sloveniji, a njihova ponuda uključuje stimulativna primanja, isplatu 13. plaće, profesionalan rast i razvoj, naknadu za prehranu, nagrade za dobro obavljen posao, dar u slučaju vjenčanja i rođenja djeteta te niz drugih beneficija. Javi im se do 20. travnja.

Gradex & Co, tvrtka koja se bavi izgradnjom cjevovodnih sustava, uključujući vodoopskrbu i odvodnju, kao i objekata u sustavu (vodospreme, crpne stanice, pročistače), zapošljava Građevinskog radnika/zidara (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s minimalno jednom godinom prethodnog radnog iskustva, a novim kolegama nude stimulativna primanja, dobre radne uvjete i odlične kolege. Na oglas se možeš prijaviti do 3. travnja.

Zagrebačka banka zapošljava Bankara za trezorsko poslovanje (m/ž). Opis posla uključuje podrazumijeva primanje i kontrolu gotovog novca, isplatu i izdavanje gotovine te vođenje zapisa i evidencije, a zauzvrat ti nude radno okruženje koje potiče cjeloživotno učenje, brigu o tvojem zdravlje kroz redovite sistematske preglede i dodatno zdravstveno osiguranje, ravnotežu između privatnog i poslovnog dijela života, prigodne novčane nagrade i koješta drugo.