namirnice domaćih proizvođača

Nakon hit trgovine na Trešnjevci, otvoren 'Kao nekad' webshop i prodavaonica na Jarunu

04.05.2021 u 12:47

Bionic
Reading

Samo dva mjeseca nakon otvaranja prve lokacije, 'Kao nekad' je proširio svoje poslovanje, pa su sada namirnice domaćih proizvođača i OPG-ova dostupne i putem 'Kao nekad' webshopa, ali i u novoj 'Kao nekad' trgovini na Jarunu

Priopćenje iz tvrtke Kao nekad prenosimo u cjelosti:

Nova lokacija

Dugo smo razmišljali o lokaciji za prvi dućan. Smatrali smo da je lokacija jedna od najvažnijih stavki, što se tako i pokazalo. Htjeli smo trgovinu u dinamičnom, punom i živom kvartu, što Trešnjevka zasigurno je, posebice kada pričamo o Trakošćanoj ulici koja je u posljednjih godina procvala. U istom smjeru smo razmišljali i o našoj drugoj lokaciji, pri ćemo smo se odlučili za Jarun – Pakoštanska 19. Nova lokacija prostire se na sto metara kvadratnih, u predivnom moderno-rustikalnom interijeru. Drveni namještaj, puno zelenila i detalja, poput pletenih košara, alata i starog namještaja, stvara domaći ugođaj i ugodan ambijent za kupnju u jednoj od najljepših trgovina hranom u Zagrebu.

Dostava domaćih namirnica na kućnu adresu

U našoj trgovini na zagrebačkoj Trešnjevci većina je kupaca iz okolnih kvartova, a interes za našim proizvodima se pokazao puno širim. Nakon brojnih upita kupaca na Facebooku (@kaonekad.zg) i Instagramu (@kaonekad_) o mogućnosti dostave proizvoda, odlučili smo otvoriti web trgovinu s asortimanom najboljih domaćih namirnica. Od četvrtka 29.04. cijeli Kao nekad asortiman može se naručiti i online putem, te stiže na kućni prag u terminu koji sami odaberete. Htjeli smo zadržati kontrolu nad brzinom i pouzdanosti dostave, stoga se ona odvija putem naše vlastite dostavne službe, koja je trenutno dostupna samo za područje Zagreba.

Što očekivati dalje...

Kao nekad okuplja širok raspon namirnica domaćeg porijekla i tako pruža podršku hrvatskim proizvođačima. U prva dva mjeseca poslovanja uspjeli smo realizirati više od 200 suradnji s malim proizvođačima iz cijele Hrvatske, čiji su proizvodi sada dostupni zagrepčanima na našim policama i webshopu. Kontinuirano radimo na širenju asortimana, tako da gotovo svakodnevno ostvarujemo nove suradnje i uvodimo novitete. Asortiman kojeg trenutno nudimo kupcima, zadovoljit će sve gurmane i ljubitelje dobre hrane, ali ni tu nestajemo. Tim mladih ljudi koji stoji iza ovog projekta svakim danom radi na daljnjim poboljšanjima kako bi Kao nekad oživio vrijednosti prošlosti u našoj sadašnjosti.