karijere

Martina Pendl pridružuje se timu Logneta

  • Autor: T. O.
  • Zadnja izmjena 17.01.2022 09:56
  • Objavljeno 17.01.2022 u 09:56
Martina Pendl

Martina Pendl

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Lognet

Martina Pendl pridružuje se timu Logneta, vodećeg regionalnog logističkog on-line integratora. Nakon više od 18 godina iskustva u prodaji u Metrou, Mercatoru i Getrou, Pendl u Lognetu preuzima poziciju podrške razvoju korisnika

Ključni zadatak bit će joj unapređenje procesa transporta i skladištenja softverima Lognet i Lognet yard management, stoji u priopćenju Logneta.

"Transport i skladištenje ključni su dijelovi svakog lanca opskrbe. Lognet je danas jedan od najvažnijih softvera u logistici kroz koji kompanije značajno podižu učinkovitost svog poslovanja i svojih zaposlenika. Svoje iskustvo i napore usmjerit ću u pomaganje našim klijentima kako bi u najvećoj mogućoj mjeri iskoristili softvere Lognet za razvoj svog poslovanja", izjavila je Martina Pendl.

"Rastući troškovi transporta, nedostatak vozača i skladišnih radnika, nesigurnost i udaljeni rad kojeg zahtjeva poslovanje u uvjetima pandemije COVID-19 zahtijeva od kompanija da maksimalno iskoriste svoje logističke resurse. Digitalizacija nadomješta manjak radnika i pomaže oko zelene tranzicije te smanjenja ispuštanja štetnih plinova. Softveri Lognet i Lognet yard management jedinstven su proizvodi koji omogućavaju kompanijama da maksimalno iskoriste prijevozničke kapacitete svojih partnera, utovarne i istovarne rampe te rad svojih zaposlenika. Dolaskom Martine Pendl dodatno podupiremo naše partnere i radimo da izvuku najviše od softvera Lognet", rekao je Milan Ora, direktor Logneta.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!